Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof

Modern en sfeervol wonen

Het is prima wonen in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof. Deze moderne woonlocatie van Savant Zorg in Helmond Brouwhuis is van alle gemakken voorzien. Het ruim opgezet complex heeft een schitterende binnentuin en ruime centrale hal met veel daglicht. 

Vooral de moderne generatie ouderen zal zich hier prima thuis voelen. Met professionele zorg op maat, een eigen restaurant en grote appartementen voldoet Savant Rivierenhof volledig aan uw wensen. 

Heerlijk samen dineren
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Rivierenhof. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er van alles te beleven door de vele activiteiten en faciliteiten. Van biljarten en lezen tot heerlijk samen dineren in ons eigen restaurant Délicieux. Gewoon lekker genieten!

Proef de sfeer in Savant Rivierenhof
Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour Savant Rivierenhof

Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant Rivierenhof, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u, nadat u een afspraak heeft gemaakt via de Klantenservice, een bezoek brengen aan Savant Rivierenhof. U bent van harte welkom op Hof Bruheze 16, 5704 NP in Helmond.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: