Savant de Eeuwsels

In woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels profiteert u volop van veel woongenot. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond is nieuw, modern en sfeervol en volgens de laatste inzichten gebouwd. Met veel daglicht, ruime gangen en mooie kleuren.

 

Wil jij werken bij Savant de Eeuwsels? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

Leuke activiteiten

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Eeuwsels, zoals appartementen met intensieve zorg of kleinschalig wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Tevens kunt u in Savant de Eeuwsels gebruik maken van allerlei faciliteiten en deelnemen aan diverse leuke activiteiten. Wanneer u in het naastgelegen wooncomplex woont, kunt u hier ook gebruik van maken. Zo kunt u met onze professionele zorg ook zelfstandig blijven wonen!

Tekst

"Ik vind het fijn een spelletje te doen samen met medebewoners."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Eeuwsels er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant de Eeuwsels, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
de Eeuwsels
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Eeuwsels
Nieuwveld 85
5702 HW Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant de Eeuwsels is gelegen in de wijk De Eeuwsels in Helmond Noord. Aan de voorzijde van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u met buslijn 26 en 51 in enkele minuten bushalte Nieuwveld. Deze ligt schuin voor de hoofdingang van Savant de Eeuwsels. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant de Eeuwsels heeft enkele parkeerplaatsen voor kort parkeren en taxi’s op eigen terrein, aan de voorzijde van het gebouw. Daarnaast liggen enkele parkeerplaatsen tussen de gebouwen van Savant Zorg en het naastgelegen ROC. Tevens bevinden zich openbare parkeerplaatsen naast gebouw Noorderlicht en bij het tegenovergelegen winkelcentrum de Bus. Parkeren is gratis.