Personenalarmering

Body

Veilig zelfstandig wonen zonder zorgen. Dat kan met onze alarmeringsservice. Met één druk op de knop maakt u contact en kunt u ondersteuning aanvragen. Denk hier aan als u bijvoorbeeld gevallen bent of u zich plotseling niet goed (onwel) voelt.

Tekst

Onze alarmeringsservice werkt met een persoonlijk alarmeringssysteem. Er wordt in huis een alarmkastje geïnstalleerd. Het systeem werkt als een intercom en waarmee je vanuit de hele woning kunt praten. In geval van nood kunt u hiermee de klantenservice van Savant Zorg of zorgcentrale Altide 24 uur per dag bereiken.

Media
Personenalarmering
Tekst

Alarm

Als u op de alarmknop drukt van uw halszender, ontvangt de Klantenservice van Savant (of zorgcentrale Altide) een melding. Zij ondernemen dan actie en zorgen dat u zo snel mogelijk de hulp krijgt die u nodig heeft. In de meeste gevallen wordt dan contact gelegd met de familie of mantelzorger. Ook is professionele alarmopvolging mogelijk en schakelen we een medewerker van Savant in.

Savant Zorg werkt op het gebied van personenalarmering samen met de leveranciers Altide en Telelock.

 

Tekst

Waar is de personenalarmering verkrijgbaar?

U kunt gebruik maken van onze alarmeringsservice (met of zonder professionele alarmopvolging) in de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Tekst

Aanvraag, kosten & vergoeding

 

Aanvraag en vergoeding

Als u een verwijzing voor zorg heeft, kan in de meeste gevallen de ingeschakelde professionele hulp hierop worden verhaald. Indien u geen verwijzing voor zorg heeft, worden de kosten van professionele hulp in rekening gebracht. De tarieven voor oproepbare persoonlijke verzorging (PV) en verpleging (VP) vindt u hieronder. Deze tarieven worden door Savant bij u in rekening gebracht als er zorg verleend is en u hier geen zorgindicatie voor heeft. Mensen met een minimum inkomen kunnen een vergoeding voor personenalarmering krijgen uit de zogeheten bijzondere bijstand. Heeft u vragen hierover? Dan kunt u terecht bij uw gemeente.

 

Kosten

Aan deze dienst zijn eenmalige aansluitkosten verbonden en maandelijkse kosten voor de huur van de alarmapparatuur. Indien u personenalarmering wilt uitbreiden met professionele alarmopvolging kunt u een digitaal slot aanschaffen. Heeft u geen alarmering van Savant? Ook dan is het mogelijk een digitaal slot aan te schaffen.


Meer informatie over een digitaal slot 

 

Tekst

Interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op voor alarmering
of een vrijblijvend advies.

 

Tarievenoverzicht Contact