Personenalarmering

Body

Veilig zelfstandig wonen zonder zorgen. Dat kan met onze alarmeringsservice. Met één druk op de knop hebt u vertrouwde hulp dichtbij, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Ook ’s nachts en in het weekend.

Tekst

Onze alarmeringsservice werkt met een persoonlijk alarmeringssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er altijd iemand bereikbaar is in noodsituaties. Alle dagen van de week krijgt u 24 uur per dag direct hulp.

Media
Personenalarmering
Tekst

Alarm

Als u op de alarmknop drukt van uw halszender, ontvangt de Klantenservice van Savant een melding. De Klantenservice onderneemt vervolgens actie door bijvoorbeeld familie of zorg in te schakelen. Uiteraard is er ook professionele alarmopvolging mogelijk. Een medewerker van Savant Zorg komt dan naar u toe met vakkundige zorg die is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Tekst

Waar is de personenalarmering verkrijgbaar?

U kunt gebruik maken van onze alarmeringsservice (met of zonder professionele alarmopvolging) in de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren.

Tekst

Aanvraag, kosten & vergoeding

 

Aanvraag en vergoeding

Als u een verwijzing voor zorg heeft, kan in de meeste gevallen de ingeschakelde professionele hulp hierop worden verhaald. Indien u geen verwijzing voor zorg heeft, worden de kosten van professionele hulp in rekening gebracht. De tarieven voor oproepbare persoonlijke verzorging (PV) en verpleging (VP) vindt u hieronder. Deze tarieven worden door Savant bij u in rekening gebracht als er zorg verleend is en u hier geen zorgindicatie voor heeft. Mensen met een minimum inkomen kunnen een vergoeding voor personenalarmering krijgen uit de zogeheten bijzondere bijstand. Heeft u vragen hierover? Dan kunt u terecht bij uw gemeente.

 

Kosten

Aan deze dienst zijn eenmalige aansluitkosten verbonden en maandelijkse kosten voor de huur van de alarmapparatuur. Indien u personenalarmering wilt uitbreiden met professionele alarmopvolging kunt u een digitaal slot aanschaffen. Heeft u geen alarmering van Savant? Ook dan is het mogelijk een digitaal slot aan te schaffen.


Meer informatie over een digitaal slot 

 

Tekst

Interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op voor alarmering
of een vrijblijvend advies.

 

Tarievenoverzicht Contact