Savant Rivierenhof

Het is prima wonen in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof. Deze moderne woonlocatie van Savant Zorg in Helmond Brouwhuis is van alle gemakken voorzien. Het ruim opgezet complex heeft een schitterende binnentuin en ruime centrale hal met veel daglicht.

Telefoonnummer
Tekst

Heerlijk samen dineren

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Rivierenhof. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er van alles te beleven door de vele activiteiten en faciliteiten. Van biljarten en lezen tot heerlijk samen dineren in ons eigen restaurant Délicieux. Gewoon lekker genieten!

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Rivierenhof er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Hof Bruheze 16 in Helmond. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour