Savant Rivierenhof

Het is prima wonen in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof. Deze moderne woonlocatie van Savant Zorg in Helmond Brouwhuis is van alle gemakken voorzien. Het ruim opgezet complex heeft een schitterende binnentuin en ruime centrale hal met veel daglicht.

 

Wil jij werken bij Savant Rivierenhof? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

Heerlijk samen dineren

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Rivierenhof. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er van alles te beleven door de vele activiteiten en faciliteiten. Van biljarten en lezen tot heerlijk samen dineren in ons eigen restaurant Délicieux. Gewoon lekker genieten!

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Rivierenhof er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant Rivierenhof, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
Rivierenhof
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Rivierenhof
Hof Bruheze 16
5704 NP Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant Rivierenhof is gelegen in de wijk Brouwhuis in Helmond. Aan de voorzijde en zijkant van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u in enkele minuten NS station Helmond-Brouwhuis. Vanaf deze halte is het circa 9 minuten lopen naar Savant Rivierenhof. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant Rivierenhof heeft enkele kiss & ride parkeerplaatsen voor de hoofdingang. Aan de zijkant van het gebouw (aan de zijde van het spoor) liggen voldoende openbare parkeerplaatsen. Parkeren is gratis.