Savant van Lenthof

In het hart van Nuenen staat een royaal woonzorgcentrum voor mensen met dementie. Woonzorgcentrum Savant van Lenthof is een modern gebouw met dertig appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin.

Telefoonnummer
Tekst

Aantrekkelijk wonen

Het stijlvolle woonzorgcentrum biedt ruime eenpersoonsappartementen (circa 48 m²) die van alle gemakken voorzien zijn. U heeft uw eigen appartement, waar u uiteraard uw familie kunt ontvangen. In de gezellige gemeenschappelijke ruimtes kunt u ook mensen ontmoeten. Het hele woonzorgcentrum staat tot uw beschikking. Elke ruimte heeft een eigen sfeer, waardoor deze makkelijk te herkennen is.

De huurprijzen van de appartementen liggen boven de huurgrenstoeslag. Naast de huur betaalt u servicekosten en kunt u gebruik maken van tal van gemaksdiensten. Tarieven voor huur en service kunt u opvragen bij onze Klantenservice (deze is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur op 0492 572 000. De zorg die u nodig heeft, wordt (geheel of gedeeltelijk) betaald uit de Wet langdurige zorg (Wlz).

 

De allerbeste zorg

Naast een beschermde woonomgeving biedt Savant hier professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Onze betrokken medewerkers geven u op uw verzoek de beste zorg. Uw welzijn en wensen staan voorop. De zorg van familieleden en andere mantelzorgers wordt in het woonzorgcentrum gewoon voortgezet. Onze medewerkers kunnen naar wens aanvullende zorg verlenen.

 

Welzijn en welbevinden

Kenmerkend voor wonen bij Savant van Lenthof is de aandacht voor uw welzijn en welbevinden. Ons streven is dat u uw leven kunt voorzetten zoals u dat gewend bent. U zult daarom zowel binnen het woonzorgcentrum als buiten in de tuin maximale bewegingsvrijheid ervaren. U houdt zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. De voorzieningen en activiteiten zijn hier op afgestemd. Zorg, ondersteuning en activiteiten bieden we altijd in samenspraak met u en uw mantelzorger en/of familie.

 

Direct inschrijven

Tekst

"Ik vind het heerlijk als mijn kleinkinderen op bezoek komen."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant van Lenthof er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Van Lenthof 2 in Nuenen. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour

Tekst
Flyer Savant van Lenthof

Bekijk hier de flyer van Savant van Lenthof