Savant Hof van Bethanië

Fijn en kleurrijk wonen met professionele zorg. Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië voelt u zich meteen thuis! De ruime hal van deze prachtige moderne woonlocatie van Savant Zorg in Mierlo is een oase van licht en kleur. Het gebouw ligt aan een groot groen en rustig plein. 

 

Wil jij werken bij Savant Hof van Bethanië? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

Binnen Savant Hof van Bethanië heerst een prettige sfeer en krijgt u zorg op maat. Niet alleen van Savant maar naar wens ook van andere organisaties. Ons woonzorgcentrum heeft namelijk alle zorg onder één dak zoals een huisartsencentrum, paramedisch centrum, apotheek, pedicure en kapper.

 

 

Aangenaam en comfortabel

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Hof van Bethanië. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Hof van Bethanië gewoon altijd aangenaam en comfortabel.

 

Leuke activiteiten

Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning in ons woonzorgcentrum. Regelmatig zijn er leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Zodat u volop van het leven kunt genieten! Zo bevindt zich tussen Savant Hof van Bethanië en het Franciscanessenhof De Beweegtuin. Een plaats waar u, indien gewenst onder begeleiding, kunt bewegen op verschillende toestellen. Goed voor sterkere spieren en soepelere gewrichten en bovendien ook nog eens heel gezellig!

Tekst

"Gezellig om samen koffie te drinken."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Hof van Bethanië er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant Hof van Bethanië, kunt u in vogelvlucht zien hoe de locatie eruit ziet of een virtuele locatie tour maken. 

 

In vogelvlucht  Virtuele tour

    Maak een afspraak  

Bereikbaarheid
Media
Hof van Bethanië
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Hof van Bethanië
Heer van Scherpenzeelweg 9
5731 EG Mierlo

Linker kolom

Fiets

Savant Hof van Bethanië is gelegen in het centrum van Mierlo. Aan de voorzijde van het gebouw is een stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 24 in circa 14 minuten bushalte Hof van Bethanië. Deze is direct tegenover Hof van Bethanie gelegen. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Direct voor de ingang zijn een aantal parkeerplaatsen, hier geldt een blauwe zone met een beperkte maximale parkeerduur. Circa 100 meter verderop ligt naast de kerk een parkeerterrein voor lang parkeren met voldoende capaciteit. Parkeren is gratis.