Savant Hof van Bethanië

Fijn en kleurrijk wonen met professionele zorg. Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië voelt u zich meteen thuis! De ruime hal van deze prachtige moderne woonlocatie van Savant Zorg in Mierlo is een oase van licht en kleur. Het gebouw ligt aan een groot groen en rustig plein. 

Telefoonnummer
Tekst

Binnen Savant Hof van Bethanië heerst een prettige sfeer en krijgt u zorg op maat. Niet alleen van Savant maar naar wens ook van andere organisaties. Ons woonzorgcentrum heeft namelijk alle zorg onder één dak zoals een huisartsencentrum, paramedisch centrum, apotheek, pedicure en kapper.

 

 

Aangenaam en comfortabel

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Hof van Bethanië. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Hof van Bethanië gewoon altijd aangenaam en comfortabel.

 

Leuke activiteiten

Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning in ons woonzorgcentrum. Regelmatig zijn er leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Zodat u volop van het leven kunt genieten! Zo bevindt zich tussen Savant Hof van Bethanië en het Franciscanessenhof De Beweegtuin. Een plaats waar u, indien gewenst onder begeleiding, kunt bewegen op verschillende toestellen. Goed voor sterkere spieren en soepelere gewrichten en bovendien ook nog eens heel gezellig!

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Hof van Bethanië er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op de Heer van Scherpenzeelweg 9 in Mierlo. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

     Maak een afspraak  Virtuele tour

Tekst

"Gezellig om samen koffie te drinken."