Savant Alphonsus

Sfeervol en comfortabel wonen met professionele zorg binnen handbereik. Dat vindt u bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond ’t Hout ligt op loopafstand van winkels, een medisch centrum en een apotheek. 

 

Wil jij werken bij Savant Alphonsus? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

Volop gezelligheid

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Alphonsus. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er volop gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten. Want fijn wonen met de juiste zorg is heerlijk!

Tekst

Volop in ontwikkeling

Savant Zorg is een van de partners van de herinrichting van het dorpshart van Mierlo-Hout. Een onderdeel hiervan is nieuwbouw voor Savant Alphonsus. Bekijk alle plannen voor Dorpsplein Mierlo-Hout op de website.
 

Dorpsplein Mierlo-Hout

Tekst

"Ik vind het fijn om bezoek te kunnen ontvangen."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Alphonsus er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant Alphonsus, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
Alphonsus
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant Alphonsus
Hoofdstraat 176
5706 AP Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant Alphonsus is gelegen in de wijk Mierlo-Hout in Helmond. Aan de voorzijde van het gebouw is een zeer beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u in 2 minuten per trein het NS-station Helmond-’t Hout. Vanaf dit NS station is het circa 5 minuten lopen naar Savant Alphonsus. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

U kunt parkeren aan de openbare weg op de Hoofdstraat, de Slegersstraat of op de parkeerplaatsen achter het gebouw ’49-woningen’ van Savant Zorg. Komende vanuit de Hoofdstraat rijdt u hiervoor de Pastoor Elsenstraat in en gaat u na circa 150 meter linksaf het parkeerterrein op. Parkeren is gratis.