Savant Alphonsus

Sfeervol en comfortabel wonen met professionele zorg binnen handbereik. Dat vindt u bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond ’t Hout ligt op loopafstand van winkels, een medisch centrum en een apotheek. 

Telefoonnummer
Tekst

Volop gezelligheid

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Alphonsus. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er volop gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten. Want fijn wonen met de juiste zorg is heerlijk!

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Alphonsus er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Hoofdstraat 176 in Helmond. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak Virtuele tour

Tekst

Volop in ontwikkeling

Savant Zorg is een van de partners van de herinrichting van het dorpshart van Mierlo-Hout. Een onderdeel hiervan is nieuwbouw voor Savant Alphonsus. Bekijk alle plannen voor Dorpsplein Mierlo-Hout op de website.
 

Dorpsplein Mierlo-Hout

Tekst

"Ik vind het fijn om bezoek te kunnen ontvangen."