Savant de Ameide

Midden in het centrum van Helmond ligt woonzorgcentrum Savant de Ameide. In deze gezellige locatie van Savant Zorg woont u dicht bij winkels en voorzieningen. Met onze professionele zorg op maat, activiteiten en mooie ruime appartementen voelt u zich hier meteen thuis.
 

Wil jij werken bij Savant de Ameide? Klik dan hier 

Telefoonnummer
Tekst

 

Gezelligheid en ontspanning

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Ameide. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement met zorg in de buurt tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum van alle gemakken voorzien zoals een restaurant, huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, kapper en pedicure. Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen. Ook kunt u genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Tekst

"Ik vind het fijn om herinneringen op te halen van vroeger."

Praatgroep Savant de Ameide zorgt voor mooie vriendschappen
Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Ameide er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant de Ameide, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
de Ameide
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Ameide
Ameidepark 8
5701 ZZ Helmond

Linker kolom

Fiets

Savant de Ameide is gelegen in de binnenstad van Helmond. Aan de voorzijde van het gebouw is bij de ingang een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets, aan de openbare weg. Op circa 250 meter van de locatie ligt een openbare overdekte fietsenstalling: fietsenstalling Speelhuisplein. De stalling is bewaakt en gratis. Kijk voor meer info op www.veiligstallen.nl.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond-centraal bereikt u met buslijn 26 in enkele minuten bushalte Zuidende. Van hieruit is het 1 minuut lopen naar Savant de Ameide. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Aan de voorzijde bij de hoofdingang van Savant de Ameide is een kiss & ride zone met enkele taxitstandplaatsen. In de directe omgeving van Savant de Ameide is voldoende betaalde parkeergelegenheid, bijvoorbeeld op de Ameidewal.