Savant de Ameide

Midden in het centrum van Helmond ligt woonzorgcentrum Savant de Ameide. In deze gezellige locatie van Savant Zorg woont u dicht bij winkels en voorzieningen. Met onze professionele zorg op maat, activiteiten en mooie ruime appartementen voelt u zich hier meteen thuis.

Telefoonnummer
Tekst

 

Gezelligheid en ontspanning

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Ameide. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement met zorg in de buurt tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum van alle gemakken voorzien zoals een restaurant, huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, kapper en pedicure. Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen. Ook kunt u genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Tekst

"Ik vind het fijn om herinneringen op te halen van vroeger."

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Ameide er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Ameidepark 8 in Helmond. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour