Volledig Pakket Thuis

Body

Heeft u een langdurige zorgvraag, maar wilt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Of heeft u een verblijfsindicatie, maar wilt u liever nog niet naar een verpleegafdeling in een woonzorgcentrum? Dat kan met behulp van een Volledig Pakket Thuis (VPT). Een VPT ondersteunt bij de wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Tekst

Savant zorgt er samen met u en uw mantelzorgers voor dat u in een woonomgeving naar keuze kunt wonen en zorg op maat ontvangt. U kunt bijvoorbeeld thuis blijven wonen of kiezen voor een appartement of een kleinschalige woonvorm in een woonzorgcentrum. 

 

Wat kunt u verwachten?

Met het Volledig Pakket thuis ontvangt u in uw eigen woonomgeving grotendeels dezelfde zorg en dienstverlening als dat u met verblijfsindicatie in een woonzorgcentrum ontvangt. Denk aan verzorging en verpleging, zorg bij onverwachte situaties, huishoudelijke hulp, (vergoeding voor) maaltijden en deelname aan dagactiviteiten.

  • broodvergoeding: € 2,44 per dag
  • maaltijdvergoeding: € 9,53 per dag (indien u niet kiest voor de maaltijden in een Savant restaurant)
  • wassen bedlinnen en handdoeken: € 27,86 per maand

 

Voor wie?

Het Volledig Pakket Thuis is mogelijk voor mensen die een redelijk stabiele zorgvraag hebben en die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De wijkverpleegkundige informeert u graag of het Volledig Pakket Thuis voor u geschikt is.

Tekst
Volledig Pakket Thuis

 

Bekijk hier de flyer Volledig Pakket Thuis