Verpleegzorg voor mensen met dementie

Body

Heeft u in uw directe omgeving te maken met dementie of vermoedt u dementie? Dan komt u in een nieuwe wereld terecht. Een casemanager wijst u de weg in het doolhof van regionale instellingen en organisaties, bemiddelt bij het regelen van passende zorg, en begeleidt het proces vanaf de zijlijn. 

Tekst

Zou het geen uitkomst zijn? Een vertrouwd gezicht die ├║ ontzorgt en uw dementerende familielid thuis ondersteuning biedt. Iemand die de belangen van uw naaste behartigt en hem of haar emotionele steun biedt. Een steun en toeverlaat die op een laagdrempelige manier met u meedenkt, praktische adviezen geeft en u beter leert omgaan met uw naaste. Savant laat u graag kennismaken met een deskundige casemanager.

 

Elke situatie is anders. De casemanager speelt in op wensen en behoeftes en houdt rekening met gevoelens die als gevolg van dementie kunnen spelen. Ook worden wensen voor de toekomst vroegtijdig bespreekbaar gemaakt, zodat we hier gezamenlijk tijdig op kunnen inspelen.

 

De casemanager werkt intensief samen met verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook met de huisarts en overige hulpverleners. De casemanager communiceert open en laat waar mogelijk uw naaste met dementie meebeslissen over belangrijke zaken. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

 

Contact