Welzijns- en dagactiviteiten

Body

Bent u op zoek naar gezelligheid en sociaal contact en wilt u mensen van uw leeftijd ontmoeten in een ongedwongen en ontspannen sfeer? Savant Zorg heet u welkom in een woonzorgcentrum bij u in de buurt. Hier kunt u deelnemen aan diverse leuke activiteiten. 

Tekst

Bij de activiteiten van Savant vindt u altijd iets van uw gading. Samen met anderen beleeft u veel plezier aan bijvoorbeeld zingen, sjoelen, schilderen en yoga. U ontmoet bewoners van onze locaties en mensen uit de wijk. Loopt u eens binnen in een woonzorgcentrum van Savant, laat u voorlichten en proef de sfeer!

 

Vergoeding en aanvraag

U kunt meedoen aan de dagactiviteiten als u Wmo- of een Wlz-indicatie heeft. Een Wmo-indicatie kunt u aanvragen bij uw gemeente. Een Wlz-indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ. Als u meedoet aan een dagactiviteit op basis van een Wmo- of Wlz-indicatie, betaalt u een wettelijke verplichte eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Voor informatie over de hoogte van de bijdrage kunt u contact opnemen met het CAK. Het CAK is bereikbaar via telefoonnummer 0800 – 1925 en de website www.hetcak.nl.

 

Bij de dagactiviteiten worden extra’s aangeboden waar u vrijwillig gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld een barbecue of kleine traktaties, zoals een advocaatje. Hiervoor geldt een welzijnsbijdrage van € 5,20 (incl. btw) per maand.

 

Ook zonder indicatie kunt u deelnemen aan de activiteiten van Savant Zorg! Op alle locaties organiseren wij reguliere activiteiten voor bewoners van Savant en uit de wijk. Een overzicht van de activiteiten vindt u in de wijkkrantjes of op posters op de betreffende locaties. Voor deze reguliere activiteiten vragen wij van elke deelnemer een kleine bijdrage per activiteit.

Linker kolom
Bewegen

 

spel

 

jeudeboules
Middelste kolom
Bingo

 

piano

 

Kaarten
Rechter kolom
Sjoelen

 

schilderen

 

wandelen

 

Tekst

Activiteiten aanbod

Benieuwd naar het activiteiten aanbod op onze locaties? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Contact