Wonen met zorg & service

Zelfstandig wonen, in een appartement dat aansluit bij uw woonbehoefte. Met de gemakken van een woonzorgcentrum dichtbij. Klinkt aantrekkelijk? We verwelkomen u graag bij Savant.

U betrekt een moderne woning, van alle gemakken voorzien. Bovendien is er altijd iets te doen en te beleven. Door de vele faciliteiten en activiteiten zijn de woonzorgcentra gezellige ontmoetingsplekken. En heeft u op een bepaald moment behoefte aan professionele zorg? Dan staan we voor u klaar.

Savant Zorg luistert

Tekst

Prettig, sfeervol en modern wonen in onze woonzorgcentra

 

Bekijk alle locaties

Waarderingen van onze bewoners

Mijn moeder woont sinds 6 maanden in de Hof van Bethanie. Ik ben zeer tevreden over de zorg en over de sfeer die daar heerst.Hoe iedereen met elkaar omgaat of je nu in de zorg/keuken/huishoudelijke hulp werkt iedereen staat ook klaar voor elkaar.En dat komt ook de zorg voor mensen ten goede.

Waardering
9.5

Het is hier prima, iedereen is aardig en ik hoef me niet te vervelen. Het eten is lekker en ik kan als ik wil beneden koffie gaan drinken. Ik zit hier altijd met een clubje bij elkaar. De afspraken worden wel goed nagekomen, meestal zijn ze rond dezelfde tijd bij me in de ochtend. Als ik bel zijn ze er zo, dat is prettig. Als ik iets vraag of wil vertellen zijn ze er om naar me te luisteren, ik word dan zeker serieus genomen.

Waardering
8.2

Mijn schoonmoeder voelde zich al snel op haar gemak en er werd ruim te tijd genomen om haar kennis te laten maken met de diverse activiteiten die in huis georganiseerd worden. Dit helpt haar erg om andere bewoners te leren kennen of te bemerken dat er al oude bekenden wonen. De instelling is dusdanig ingericht dat de mensen elkaar gemakkelijk onderling op kunnen zoeken, zónder bijkomende hulp van de verpleging. Maar mocht dat wél nodig zijn, dan zijn ze er om hierin te ondersteunen. Welzijn van de bewoners staat hoog in het vaandel. Mooi om te zien dat mijn schoonmoeder op dit moment weer activiteiten onderneemt die ik haar nog nooit heb zien doen, zoals breien en zingen, waar ze veel voldoening en rust in vindt. Maar gezelligheid is ook belangrijke factor. De instelling staat open voor suggesties en denken mee waar nodig.

Waardering
9.7
Tekst

"Er is hier altijd wel iets te doen. Ik verveel me geen moment."

Tekst

Heeft u een vraag over Wonen met zorg & service?

Savant Zorg luistert.

 

Veel gestelde vragen

Tekst
Wonen met zorg en service

Bekijk hier de folder Wonen met zorg & service