Wonen met zorg & service

Zelfstandig wonen, in een appartement dat aansluit bij uw woonbehoefte. Met de gemakken van een woonzorgcentrum dichtbij. Klinkt aantrekkelijk? We verwelkomen u graag bij Savant. U betrekt een moderne woning, van alle gemakken voorzien. Bovendien is er altijd iets te doen en te beleven. Door de vele faciliteiten en activiteiten zijn de woonzorgcentra gezellige ontmoetingsplekken. En heeft u op een bepaald moment behoefte aan professionele zorg? Dan staan we voor u klaar.

Savant Zorg luistert

Tekst

Prettig en sfeervol wonen in onze woonzorgcentra

 

Bekijk alle locaties

Waarderingen van onze bewoners

Mijn moeder woonde de laatste jaren i.v.m. haar dementie op kleinschalig wonen in de Ameide: op afdeling´T Gengske. Ze heeft daar een heerlijke tijd gehad. Vriendelijk en zorgzaam personeel. Je werd altijd betrokken bij alles. Het werd gewoon familie. Alles in ongedwongen sfeer. Ik zou deze afdeling zeker aanbevelen. Ondanks de ziekte van mijn moeder hebben we er een fijne tijd gehad.

Waardering
8.5

Erg fijne zorgmedewerkers met aandacht voor wensen en zomaar een praatje. Leuke activiteiten waar je aan mee kan doen of iemand die zomaar even een kopje koffie komt drinken of een spelletje komt spelen. Fijn restaurant met lekker eten.

Waardering
8.7
Tekst

"Er is hier altijd wel iets te doen. Ik verveel me geen moment."

Tekst

Heeft u een vraag over Wonen met zorg & service?

Savant Zorg luistert.

 

Veel gestelde vragen

Tekst
Wonen met zorg en service

Bekijk hier de folder Wonen met zorg & service