Mantelzorger

Door ziekte of ouderdom kan het zijn dat uw naaste niet meer in staat is om voor zichzelf te zorgen. Wellicht neemt u taken over, zoals het huishouden of bijvoorbeeld de financiën. Waarschijnlijk komt ook een deel van de persoonlijke verzorging op uw schouders terecht.

Tekst

Met volle inzet

 

Door de toenemende vergrijzing is de inzet van mantelzorgers onmisbaar geworden. We begrijpen dat u niet alles alleen kunt doen en op sommige momenten hulp nodig heeft. Savant Zorg kijkt graag samen met u naar de best passende zorg, met de juiste balans voor iedereen.

 

Carenzorgt

Wij vinden het belangrijk dat u de zorg en huishoudelijke taken gemakkelijk kunt afstemmen met familieleden en vrienden. Om u te ondersteunen, bieden we u een platform waarbij u als familie onderling en met professionals informatie kunt uitwisselen. Caren is een digitale gezondheidsomgeving waarbij u zelf bepaalt met wie u uw gegevens wilt delen en of u Caren wilt koppelen met de professionele zorg. Wanneer u dat doet kunt u meelezen in de rapportages van de zorgprofessionals van Savant Zorg.
 

Sharecare

Via Sharecare kunt u als familie informatie zien en lezen die de zorg plaatst over bijvoorbeeld de verjaardag van uw naaste, aankondiging van activiteiten, het menu van de dag, en er kunnen oproepen worden gedaan voor vrijwilligers. Zo zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte.

 

Contact