Savant de Lisse

In woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten woont u comfortabel en veilig. U hebt hier alles bij de hand. Goede professionele zorg op maat, leuke activiteiten en mooie appartementen.

 

Wil jij werken bij Savant de Lisse? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

"We gaan regelmatig naar buiten voor een leuk uitje!"

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Lisse er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant de Lisse, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
de Lisse
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto.

 

 

Savant de Lisse
Deken Meijerstraat 1
5721 BZ Asten

Linker kolom

Fiets

Savant de Lisse is gelegen in het centrum van Asten. Aan de zijkant van het gebouw is een beperkte stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg

 

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 320 in circa 20 minuten bushalte Kerkstraat in Asten. Vanaf deze halte is het circa 1 minuut lopen naar Savant de Lisse. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant de Lisse heeft enkele parkeerplaatsen direct naast het gebouw. Hier geldt een blauwe zone met een beperkte parkeerduur. Parkeren is hier gratis. Parkeermogelijkheden aan de openbare weg in de directe omgeving zijn beperkt.