Savant de Lisse

In woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten woont u comfortabel en veilig. U hebt hier alles bij de hand. Goede professionele zorg op maat, leuke activiteiten en mooie appartementen.

Telefoonnummer
Tekst

Gerieflijk en aangenaam

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Lisse. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant de Lisse gewoonweg aangenaam en gerieflijk.

 

Leuke activiteiten

Natuurlijk ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning in ons woonzorgcentrum. Regelmatig houden we leuke activiteiten in het mooie, ruime restaurantgedeelte aan de voorzijde van het gebouw. Zodat u met volle teugen kunt genieten! Ook vindt u bij Savant de Lisse een kapper en pedicure en bovendien kunt u genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Tekst

"We gaan regelmatig naar buiten voor een leuk uitje!"

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant de Lisse er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Deken Meijerstraat 1 in Asten. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak  Virtuele tour