Wonen in een woonzorgcentrum

Body

Wilt u aangenaam en veilig wonen in een ruim, modern huurappartement? Met voordelen van een compleet zorg- en dienstverleningspakket? Neem dan eens een kijkje bij Savant. Wij zorgen dat de overstap naar een woonzorgcentrum  soepel verloopt.

Tekst

Voor iedereen

Huren bij Savant Zorg is door het gevarieerde woningaanbod vrijwel voor iedereen mogelijk. Ook als u alleen kunt terugvallen op een AOW-uitkering. Om te wonen bij Savant Zorg heeft u geen zorgindicatie nodig. Heeft u wel een zorgindicatie of zorgvraag, dan krijgt u voorrang.

 

Onze huurlocaties

Bij Savant kunt u seniorenappartementen huren in woonzorgcentra Savant de Ameide, Savant Hof van Bethanië, Savant Sonnehove, Savant de Lisse en aanleunwoningen die vlakbij woonzorgcentrum Savant Alphonsus liggen. Daarnaast leveren we zorg in huurappartementen van Woonpartners in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof.

 

Inschrijven

Interesse in een appartement van Savant? Schrijf u dan via wooniezie.nl in als woningzoekende. Op dit huurwoningportaal van regio Helmond staan de huurappartementen van Savant Zorg. Aan de hand van een aantal stappen krijgt u inzicht in de procedure en selectie rondom toewijzing. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

 

Huur opzeggen

Wilt u uw huidige huurcontract met Savant beëindigen? Gebruik hiervoor het huuropzeggingsformulier. Hieronder treft u dit formulier aan tezamen met de richtlijnen voor het juist opleveren van het appartement.

 

 Inschrijven via Wooniezie Huur opzeggen 

Vragen?  Bekijk alle locaties