Savant Sonnehove

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove ligt dichtbij winkels en voorzieningen. In deze prachtige ruime woonlocatie van Savant Zorg in Someren woont u mooi centraal en veilig. Met alle gemakken die hierbij horen.

Telefoonnummer
Tekst

Aangenaam en comfortabel

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Sonnehove. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Sonnehove altijd aangenaam en comfortabel.

 

Activiteiten en faciliteiten

Niet alleen in Savant Sonnehove is er door de vele faciliteiten en activiteiten van alles te beleven. Savant Sonnehove heeft een kapper, pedicure, kerk en een winkel in eigen huis. Tegenover het woonzorgcentrum ligt cultureel centrum De Ruchte. Voor als u zin heeft om u eens buiten de deur te ontspannen.

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Sonnehove er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom op Sonnehove 1 in Someren. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak    Virtuele tour