Savant Sonnehove

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove ligt dichtbij winkels en voorzieningen. In deze prachtige ruime woonlocatie van Savant Zorg in Someren woont u mooi centraal en veilig. Met alle gemakken die hierbij horen.

 

Wil jij werken bij Savant Sonnehove? Klik dan hier

Telefoonnummer
Tekst

Aangenaam en comfortabel

Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Sonnehove. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Sonnehove altijd aangenaam en comfortabel.

 

Activiteiten en faciliteiten

Niet alleen in Savant Sonnehove is er door de vele faciliteiten en activiteiten van alles te beleven. Savant Sonnehove heeft een kapper, pedicure, kerk en een winkel in eigen huis. Tegenover het woonzorgcentrum ligt cultureel centrum De Ruchte. Voor als u zin heeft om u eens buiten de deur te ontspannen.

Tekst

Kom eens langs

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Bent u benieuwd hoe Savant Sonnehove er van binnen uitziet? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Breng gerust een bezoek. U bent van harte welkom! Om u alvast kennis te laten maken met Savant Sonnehove, kunt u een virtuele locatie tour maken.

 

Maak een afspraak    Virtuele tour

Bereikbaarheid
Media
Sonnehove
Tekst

Met behulp van google maps kunt u eenvoudig uw route plannen te voet, met de fiets, het OV of de auto. 

 

 

Savant Sonnehove
Sonnehove 1
5711 HA Someren

Linker kolom

Fiets

Savant Sonnehove is gelegen aan de rand van het centrum van Someren. Aan de achterzijde van het gebouw is een stallingsmogelijkheid voor uw fiets aan de openbare weg.

Middelste kolom

Openbaar Vervoer

Vanaf NS station Helmond bereikt u met buslijn 320 in circa 30 minuten bushalte Kerkstraat in Someren. Deze is direct tegenover Savant Sonnehove gelegen. Actuele vertrektijden en reisadvies voor trein en bus vindt u op www.9292.nl.

Rechter kolom

Auto

Savant Sonnehove heeft enkele parkeerplaatsen direct naast het gebouw. Circa 100 meter verderop ligt achter multifunctioneel gebouw ‘de Ruchte’ alsook tegenover de kerk voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.