Over Savant Zorg

In de regio Helmond en De Peel ondersteunt Savant Zorg bij verpleging, verzorging, behandeling en begeleiding. Samen met onze cliënten kijken we naar passende professionele hulp. Zodat zij zelfstandig kunnen blijven in hun doen en laten, thuis of in één van onze woonzorgcentra. 

 

 

Tekst

Het verhaal van Savant Zorg

Lekker lang uitslapen of juist vroeg uit bed. Een bakje koffie drinken met je buurvrouw. Even een praatje maken of herinneringen ophalen met muziek van vroeger. Kinderen die op bezoek komen. Een extra stuk van je favoriete taart op je verjaardag. Als het om fijn leven gaat zijn het de alledaagse kleine dingen die het leven mooi en waardevol maken. Daar worden mensen gelukkig van.

 

Om voor onze cliënten het leven zo mooi en waardevol mogelijk te maken, nemen wij, als medewerkers van Savant Zorg, ruimte en initiatief in ons werk. Ondanks een wereld met regels en procedures, creëren wij binnen onze eigen teams zelf passende oplossingen en afspraken. Omdat wij geloven dat aandacht voor zaken waar cliënten blij van worden, ervoor zorgt dat zij langer actief, veerkrachtig en zelfstandig zijn. Dat is voor ons ook gezondheid!

 

Wij luisteren naar de verlangens van onze cliënten. Ons vakmanschap helpt ons de juiste keuzes te maken, samen met familie en mantelzorgers. We zorgen voor veiligheid en vertrouwen, samen voelen we ons hiervoor verantwoordelijk. Interesse tonen, liefde en persoonlijke aandacht geven, praten en luisteren, echt iets betekenen voor onze cliënten. Het is ons vak en bovenal onze passie. Samen pakken we de verantwoordelijkheid. Wat de verlangens van onze cliënten ook zijn: Savant Zorg luistert.

 

Tekst

Samenwerking in de regio

Savant Zorg werkt continu aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Dit doen we in nauwe samenwerking met een groot aantal samenwerkingspartners als zorgorganisaties, ziekenhuizen, huisartsen, gemeenten en gespecialiseerde zorgverleners. Ook werken we samen met woningbouwcorporaties, welzijnsorganisaties, dienstverleners, opleidingsinstituten en particuliere dagbestedingsprojecten.

 

Onze partners

Media
Over Savant Zorg
Tekst

   Kwaliteitsvenster     Organisatie     Medezeggenschap     Beleidsplannen     Privacy     Compliment/klacht  

Folders en flyers
Eerste kolom
Folder Zorg thuis

Zorg thuis

 

Compliment en klacht

Complimenten en klachten

Tweede kolom
Wonen met zorg en service

Wonen met zorg & service

 

Clientenraad

Cliëntenraad

Derde kolom
Wonen met verpleegzorg

Wonen met verpleegzorg

 

VPT

Volledig Pakket Thuis

Vierde kolom
van Lenthof

Savant van Lenthof

 

Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding