Disclaimer

Savant Zorg probeert voortdurend deze site actueel en volledig te houden. Toch kan het voorkomen dat u hier onvolledige of niet (helemaal) juiste informatie aantreft. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Savant kan daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de schade die daaruit eventueel ontstaat.

Tekst

Savant Zorg verwijst in de eigen website naar die van andere organisaties. Voor de informatie op de sites van derden kan Savant niet aansprakelijk worden gesteld. Savant behoudt zich het recht om de inhoud van de website en de inhoud van deze verklaring te wijzigen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u als gebruiker dat alle verantwoordelijkheid die met het gebruik samenhangt uw eigen verantwoordelijkheid is.

Savant Zorg gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie
Savant Zorg gebruikt Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat wij deze gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen. Meer informatie kunt u hier lezen.

Heeft u hierover vragen, dan beantwoorden wij die graag. Stel uw vraag aan de afdeling PR & Communicatie van Savant Zorg via (0492) 572 111.