Afbeelding bij artikel
Verzorgende Saskia werkt in de wijkzorg in Nuenen. In de zelfstandige teams van Savant Zorg krijgen de zorgmedewerkers veel vrijheid om zaken te ontwikkelen.

Mooie resultaten Savant uit extern onderzoek ‘ISO audit’

Gepubliceerd: 20-02-2019
Body tekst

Supertrots zijn we op het resultaat van de ISO audit! Een landelijke norm die eisen stelt aan de kwaliteit en veiligheid van een organisatie. En hier regelmatig onderzoek naar doet. Afgelopen maand waren de auditoren enkele dagen op bezoek bij Savant Zorg. Zij gaven veel complimenten en ook enkele punten ter verbetering. 

 

De medewerkers van onze zorgorganisatie hebben laten zien hoe hoog de professionele standaard binnen Savant is. Savant wordt gezien als gastvrij, de samenwerking met partners in de regio is bijzonder goed en als organisatie nemen we tijd om zaken te ontwikkelen. Zo is het elektronisch cliëntendossier, een persoonlijk digitaal dossier dat al onze cliënten inmiddels hebben, na een gedegen onderzoek weer verder verbeterd. De auditoren merkten op dat Savant durft af te wijken van de norm en de papierlast wil verminderen. Een verbeterpunt is dat doelen meer meetbaar beschreven moeten worden. Binnenkort ligt hiervoor een verbeterplan. In de eindconclusie gaven de auditoren aan dat zij onder de indruk zijn van de betrokken en bevlogen medewerkers.