Afbeelding bij artikel
Beweging op Alphonsus

Geef kleur aan uw dag en sport gratis mee met Samen Fit

Gepubliceerd: 14-05-2019
Body tekst

Iedereen weet dat bewegen goed is en dat het fijn is om contact te hebben met andere mensen. Savant Zorg biedt al diverse dagactiviteiten aan waarbij het ontmoeten van andere mensen centraal staat. En als je bewegen en ontmoeten combineert, dan ontstaat er: Samen Fit!

 

Samen Fit is een initiatief van partners uit de buurt. Naast Savant Zorg zijn ook Jibb+, de LEVgroep, Infinity Fitness, Bob van Zon fysiotherapie en de wijkvereniging Mierlo-Hout betrokken.

 

Bewegen en ontmoeten voor iedereen
Wilt u ook meer bewegen, daarnaast andere mensen ontmoeten en woont u in Mierlo-Hout? Dan is Samen Fit echt iets voor u. Of u nu fit of slecht ter been bent of in een rolstoel zit. Het maakt niet uit. Iedereen kan meedoen! Elke dinsdag wordt er samen buiten gesport op het Alphonsusplantsoen bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus in Mierlo-Hout. Lukt dat niet vanwege het weer, dan wordt er binnen gesport in Savant  Alphonsus. De les wordt telkens gestart met kleine oefeningen op muziek. Hierna wordt de groep verdeeld over vier activiteiten. Het spelelement geeft volop gezelligheid en ruimte voor het maken van contacten.Deelname is gratis en iedereen is welkom.

 

Geef kleur aan uw dag en sport met ons mee!
Savant Zorg vindt dit soort activiteiten erg belangrijk. De activiteiten dragen bij  aan het welbevinden van onze cliënten. Er is aandacht voor elkaar én het zorgt voor plezier.

 

Samen Fit
Wanneer:        Elke dinsdag van 14.30 tot 15.30 uur
Waar:              Woonzorgcentrum Savant Alphonsus
Kosten:           Gratis
Voor wie:        Inwoners van Mierlo-Hout en bewoners van de locaties van Savant Zorg