Dagactiviteiten

Dagactiviteiten waarbij ontmoeten centraal staat

Bent u op zoek naar gezelligheid en sociaal contact en wilt u mensen van uw leeftijd ontmoeten in een ongedwongen en ontspannen sfeer? Savant Zorg heet u welkom in een woonzorgcentrum bij u in de buurt. Hier kunt u deelnemen aan diverse leuke activiteiten.

Bij de activiteiten van Savant vindt u altijd iets van uw gading. Samen met anderen beleeft u veel plezier aan bijvoorbeeld zingen, sjoelen, gezamenlijk genieten van onze maaltijdservice, schilderen en gymmen. U ontmoet bewoners van onze locaties en mensen uit de wijk.

Structuur en gezelligheid
Voor degenen die hierbij meer structuur nodig hebben zijn er dagactiviteiten. Hiervoor is een indicatie nodig. Savant maakt met u afspraken over de persoonlijke invulling van de activiteiten en te behalen resultaten. Uw wensen en keuzen staan voorop zodat u met plezier kunt blijven deelnemen aan de samenleving.

Loopt u eens binnen in een woonzorgcentrum van Savant, laat u voorlichten en proef de sfeer!

> Vergoeding, indicatie en aanvraag

Voor deze dienst bestaat een wachttijd van 1 á 2 maanden.

Vrijwilligers, een onmisbare schakel
Vrijwilligers vormen een belangrijke aanvulling op onze professionele zorg en zijn een onmisbare schakel bij tal van activiteiten. Wilt u vrijwilliger worden bij Savant? Kijk dan bij vrijwilligerswerk voor meer informatie.