Afbeelding bij artikel
Mooi rapportcijfer

Cliënten woonzorg erg tevreden over de zorg die ze krijgen

Gepubliceerd: 24-03-2022
Body tekst

De medewerkers van de kleinschalige woningen van Savant Zorg zijn beloond met een 7,9 als rapportcijfer en die van het verzorgingshuis en somatiek met een 8,1. Het laat zien dat Savant Zorg, ondanks alle uitdagingen, goede zorg blijft bieden.
 

De kwaliteit van de zorg is door een extern bureau middels de zes vragen van ZorgkaartNederland onderzocht. Deze zes vragen bevatte de volgende onderwerpen: afspraken, kwaliteit van zorg, omgang medewerkers, kwaliteit van leven, luisteren en de accommodatie. De cliënten waarderen vooral de persoonlijke aandacht en de kwaliteit en het effect van de zorg. 


Over het algemeen werd op alle onderdelen hoog gescoord. De itemsprettige voorziening, gebouw of omgeving’ en ‘gezien en gehoord worden’ scoorden iets lager met een 7,8 en 7,9. We blijven nadenken over hoe we dit verder kunnen verbeteren.

 

Angelique Drabbels, directeur Woonzorg Savant Zorg: “Cliënten blijven onze inzet waarderen, dit doen we steeds meer samen met familie en hun netwerk. Een mooi compliment voor onze collega's! We bedanken de cliënten voor het invullen van de vragenlijsten en de mooie scores die ze ons gegeven hebben.”