Afbeelding bij artikel
Werkgeluk van Iwona

Het werkgeluk van Iwona

Gepubliceerd: 04-04-2024
Body tekst

“Mijn werk bij Savant is heel belangrijk voor mij. Ik vind het superleuk en wil hier dolgraag blijven werken. De communicatie met mijn collega’s is goed en ik weet wat ik moet doen. Er is veel persoonlijk contact. Dat is fijn, omdat ik mijn Nederlands nog verder wil verbeteren. Daar wil ik zelf ook aan werken en daarom ga ik weer naar Nederlandse les. Zo heb ik ook meer kansen om mezelf binnen Savant te ontwikkelen. Nu werk ik op het Trefpunt in Helmond, maar ik houd ook van oudere mensen en vind het fijn om voor iemand te zorgen. Dus wie weet, komt er binnenkort op één van de woonzorgcentra een vacature voor mij vrij.”  

Op het moment van het interview zat Iwona thuis na een spoedoperatie aan haar hand. “Wat me ontzettend goed doet, zijn mijn collega’s die langskomen met bloemen of een kaartje sturen. Dat geeft me zo’n warm gevoel, dat heb ik in een andere baan nooit gehad.”  

Op zoek naar een nieuwe baan waarin je ècht iets kan betekenen? Als Huishoudelijke Hulp kun jij bij Savant dicht bij huis aan de slag. Meer weten? Bekijk de vacature: https://www.werkenbijsavant.nl/huishoudelijke-ondersteuning