Disclaimer

Privacy
Voor sommige vormen van informatie vraagt Savant u naar uw persoonlijke gegevens om u goed van dienst te kunnen zijn. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Savant Zorg hebben er recht op dat Savant als zorgaanbieder en werkgever zorgvuldig en vertrouwelijk omgaat met hun persoonlijke gegevens. Dit recht hebben zij en Savant bewaakt dit door het toepassen van geldende wet- en regelgeving (te lezen in ons privacybeleid). Daarnaast creëert Savant bewustwording bij de medewerkers en vrijwilligers. De informatiebeveiliging voert Savant proactief uit. Zo is Savant een betrouwbare zorgverlener en werkgever.

Gebruik
Savant Zorg probeert voortdurend deze site actueel en volledig te houden. Toch kan het voorkomen dat u hier onvolledige of niet (helemaal) juiste informatie aantreft. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Savant kan daarom ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de schade die daaruit eventueel ontstaat.

Savant Zorg verwijst in de eigen website naar die van andere organisaties. Voor de informatie op de sites van derden kan Savant niet aansprakelijk worden gesteld. Savant behoudt zich het recht om de inhoud van de website en de inhoud van deze verklaring te wijzigen.

Door gebruik te maken van deze website verklaart u als gebruiker dat alle verantwoordelijkheid die met het gebruik samenhangt uw eigen verantwoordelijkheid is.

Heeft u hierover vragen, dan beantwoorden wij die graag. Stel uw vraag aan de afdeling PR & Communicatie van Savant Zorg, m.vandelaar@savant-zorg.nl.

 

Savant Zorg mei 2014

KvK-nummer: 17126402