Linker kolom
Basis1

Optimale en veilige zorg

We bieden zorg van goede kwaliteit, die voldoet aan alle eisen die aan ons gesteld worden. De behoeftes, wensen, ervaringen en belangen van de cliënt staan centraal in de zorg die we bieden. Bij Savant Zorg werken mensen die met kennis en passie de cliënten op een goede en veilige manier ondersteunen. Er is een werkcultuur waarbij professionaliteit, samen werking, verantwoordelijkheid en openheid vanzelfsprekend zijn.

Lees meer

Middelste kolom
Basis2

Prettige woonomgeving

We passen de woonomgeving van onze cliënten zoveel mogelijk aan aan de wensen van de cliënt. De woonomgeving nodigt uit tot sociaal contact. En is schoon, veilig en comfortabel, met ruimte voor privacy. Er zijn leuke activiteiten en het eten is lekker. Respect voor de leefsfeer is daarbij het uitgangspunt. De cliënt blijft actief betrokken bij dagelijkse bezigheden en kan deelnemen aan activiteiten.

Rechter kolom
Basis3

Tevreden cliënten en gelukkige medewerkers, gezonde bedrijfsvoering

We zorgen voor gemotiveerde en gelukkige medewerkers. We investeren in een fijne werkomgeving waar ruimte is om zelfstandig te beslissen en zelf verantwoordelijkheid te nemen. We zorgen ervoor dat cliënten tevreden zijn met de zorg die ze krijgen. We luisteren goed naar onze cliënten zodat we de zorg nog beter kunnen afstemmen op hun wensen. We zetten ons in om een financieel gezonde organisatie te blijven.

Lees meer