Verpleegzorg voor mensen met een lichamelijke beperking

Aangenaam en comfortabel wonen

Uw leven zo aangenaam mogelijk maken staat voorop bij verpleegzorg van Savant. Ook als u een lichamelijke beperking heeft. Dan heeft u behoefte aan een beschermde leefomgeving. Bij Savant krijgt u de juiste, intensieve zorg en behandeling en woont u prettig en comfortabel. Daar kunt u van op aan!

Als u een lichamelijke beperking heeft, is het belangrijk dat u op een plek woont waar u een zo aangenaam mogelijk leven kunt leiden. In onze woonzorgcentrum wordt u ondersteund door betrokken medewerkers. Zij bieden u de beste zorg en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Aandacht voor al wat waardevol is
Uw welzijn, wensen en levensstijl staan centraal in de zorgverlening van Savant. Met aandacht voor wat waardevol is in uw leven. We sluiten zoveel mogelijk aan op de zorg die u thuis gewend bent. Zo wordt de vertrouwde zorg van uw familieleden en andere mantelzorgers gewoon voortgezet. Bovendien leert u onze deskundige verzorgenden en verpleegkundigen goed kennen dankzij het kleine team.

We vinden eigen regie en behoud zelfredzaamheid heel belangrijk. Onze zorg is gericht op wat u nog zelf kunt doen en uiteraard uw wensen.

Kleur de dag
De verpleegafdelingen van Savant zijn warm en huiselijk omdat we weten dat een knusse woonomgeving heel belangrijk is. U woont in een kleine groep met andere bewoners met verpleegzorg en u heeft een eigen appartement met uw eigen spullen. Rustig de krant lezen, samen een praatje maken, wandelen of een spelletje spelen: samen met u kleuren we uw dag. Gewoon lekker wonen in een ontspannen, huiselijke sfeer met volop fijne zorg.

Medische verzorging
Onze verpleegzorg bestaat uit onder andere persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Uw medische verzorging is in handen van onze specialist ouderengeneeskunde. Welke zorg u precies krijgt, is afhankelijk van uw situatie en zorgindicatie.

Onze woonzorgcentra
U kunt gebruik maken van verpleeghuiszorg in onze mooie woonzorgcentra in Helmond (Savant Alphonsus), Asten (Savant de Lisse) en Someren (Savant Sonnehove). Proef de sfeer en bekijk het wonen bij Savant-filmpje of breng een bezoek aan een van onze locaties. U bent van harte welkom!

Indicatie nodig
Voor verpleeghuiszorg heeft u een indicatie nodig. Onze medewerkers van de Klantenservice kunnen u aangeven hoe u deze indicatie kunt aanvragen.

Vraag direct verpleeghuiszorg aan!
Neem vandaag nog contact met ons op voor verpleeghuiszorg of een vrijblijvend advies: