Verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking

Aangenaam en comfortabel wonen

Uw leven zo aangenaam mogelijk maken staat voorop bij verpleeghuiszorg van Savant. Ook als u een lichamelijke beperking heeft. Dan hebt u behoefte aan een beschermde leefomgeving. Bij Savant krijgt u de juiste, intensieve zorg en behandeling en woont u prettig en comfortabel. Daar kunt u van op aan!

Als u een lichamelijke beperking hebt, is het belangrijk dat u op een plek woont waar u een zo aangenaam mogelijk leven kunt leiden. In het verpleeghuis wordt u ondersteund door betrokken medewerkers. Zij bieden u de beste zorg en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Aandacht voor al wat waardevol is
Uw welzijn, wensen en levensstijl staan centraal in de zorgverlening van Savant. Met aandacht voor wat waardevol is in uw leven. We sluiten zoveel mogelijk aan op de zorg die u thuis gewend bent. Zo wordt de vertrouwde zorg van uw familieleden en andere mantelzorgers gewoon voortgezet. Bovendien leert u onze deskundige verzorgenden en verpleegkundigen goed kennen dankzij het kleine team.

Kleur de dag
De verpleeghuizen van Savant zijn warm en huiselijk omdat we weten dat een knusse woonomgeving heel belangrijk is. U woont in een kleine groep met andere bewoners en heeft een eigen appartement met uw eigen spullen. In de gezellige zitkamer ontmoet u andere bewoners. Rustig de krant lezen, samen een praatje maken, wandelen of een spelletje spelen: samen met u kleuren we uw dag. Gewoon lekker wonen in een ontspannen, huiselijke sfeer met volop fijne zorg.

Medische verzorging
Onze verpleeghuiszorg bestaat uit onder andere persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Uw medische verzorging is in handen van onze specialist ouderengeneeskunde. Welke zorg u precies krijgt, is afhankelijk van uw situatie en zorgindicatie.

Onze woonzorgcentra
U kunt gebruik maken van verpleeghuiszorg in onze mooie woonzorgcentra in Helmond, Mierlo, Asten en Someren. Proef de sfeer en breng een bezoek aan een van onze locaties. U bent van harte welkom!

Indicatie nodig
Voor verpleeghuiszorg heeft u een indicatie nodig. Onze medewerkers van de Klantenservice kunnen u aangeven hoe u deze indicatie kunt aanvragen.

Vraag direct verpleeghuiszorg aan!
Neem vandaag nog contact met ons op voor verpleeghuiszorg of een vrijblijvend advies:

  • Bel ons op telefoonnummer (0492) 572 000 (op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur)
  • Stuur een e-mail naar klantenservice@savant-zorg.nl