Vergoeding, indicatie en aanvraag

Vergoeding en indicatie
U kunt meedoen aan de dagactiviteiten als u Wmo- of een Wlz-indicatie heeft. Een Wmo-indicatie kunt u aanvragen bij uw gemeente. Een Wlz-indicatie kunt u aanvragen bij het CIZ. Als u meedoet aan een dagactiviteit op basis van een Wmo- of Wlz-indicatie, dan betaalt u een wettelijke verplichte eigen bijdrage aan het CAK. Deze bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Voor informatie over de hoogte van de bijdrage kunt u contact opnemen met het CAK. Het CAK is bereikbaar via telefoonnummer 0800 – 1925 en de website www.hetcak.nl.

Bij de dagactiviteiten worden extra’s aangeboden waar u vrijwillig gebruik van kunt maken, zoals een barbecue of kleine traktaties, zoals een advocaatje. Hiervoor wordt een welzijnsbijdrage gevraagd van 5,20 (incl. btw) per maand.

Ook zonder indicatie kunt u deelnemen aan de activiteiten van Savant Zorg! Op alle locaties worden reguliere activiteiten georganiseerd voor bewoners van Savant en uit de wijk. Een overzicht van de activiteiten vindt u in de wijkkrantjes of op posters op de betreffende locaties. Voor deze reguliere activiteiten wordt van elke deelnemer een kleine bijdrage per activiteit gevraagd.

Savant Zorg Servicepas
Voor uw gemak werkt Savant Zorg met een servicepas in plaats van contant geld. Middels deze pas kunt u gebruik maken van diensten, maaltijden en activiteiten op onze woonzorglocaties en ontvangt u maandelijks een factuur van de afgenomen diensten. De servicepas is beschikbaar voor mensen die met regelmaat gebruik maken van diensten op woonzorglocaties. Bezoekers kunnen betalen met pin. Voor meer informatie klikt u hier.

Benieuwd naar het activiteitenaanbod?
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons uitgebreide activiteitenaanbod of een vrijblijvend advies:

Voor deze dienst bestaat een wachttijd van 1 á 2 maanden.