Veel gestelde vragen Verpleegzorg

Bij Savant staat de vraag van onze cliënten centraal. De vragen die ontstaan bij het ouder worden, daar luisteren we naar. Hieronder vindt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen van clienten die gebruik maken van Verpleegzorg. Mocht uw vraag er niet tussen staan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Tekst

Verpleegzorg

 

Kan ik mijn muziekinstrument blijven spelen bij Savant?

Jazeker kunt u uw muziekinstrument blijven bespelen. Savant stimuleert activiteiten die u prikkelen en die uw gevoel van welbevinden vergroten.

 

Zijn er leuke uitjes bij Savant waar ik aan kan deelnemen?

Op iedere locatie van Savant is er een aanbod van activiteiten onder de noemer ‘Geef kleur aan uw dag’. Deze activiteiten variëren per week en worden aangekondigd via posters, locatiebladen en informatieschermen.  

 

Kan ik in een appartement van Savant mijn eigen meubels plaatsen?

Bij savant is het inderdaad mogelijk dat u uw eigen meubels plaatst. Immers, uw appartement wordt beschouwd als uw woning die u naar eigen inzicht kunt inrichten. 

 

Kan ik nog iedere week biljarten bij Savant?

Op de verschillende locaties zijn voorzieningen aanwezig die gericht zijn op ontspanning, sport en spel. Op  de meeste locaties is een biljart aanwezig waar u alleen of gezellig met anderen kunt biljarten.

 

 

Tekst

Staat uw vraag er niet tussen?

We horen het graag. 

 

Contact