Tabletcursus voor 55-plussers in De Ameide

Afgelopen voorjaar heeft Savant Zorg in samenwerking met de Rabobank Helmond een tabletcursus voor 55-plussers georganiseerd. Wegens het grote succes van de cursus start Savant binnenkort opnieuw een tabletcursus. In groepjes van 4 tot 5 personen geeft de cliëntenraad les in woonzorgcentrum De Ameide in het centrum van Helmond.

In een vijftal lessen leert u de basishandelingen voor het gebruik van de tablet en u leert u hoe u kunt internetten, e-mailen, skypen etc. met uw tablet. De cursus is van 28 september tot 31 oktober en wordt gegeven op maandag en woensdag van 15:00 uur tot 16:00 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden voor de cursus kan, door een briefje met uw naam, adres en telefoonnummer in de brievenbus van de cliëntenraad De Ameide te deponeren of door een e-mail te sturen met uw gegevens naar ameide25@gmail.com

Cursisten kunnen hun eigen tablet gebruiken of krijgen tijdens de lessen gratis een tablet ter beschikking. Alle cursisten die zelf een nieuwe Samsung tablet aanschaffen (u bent vrij om te kopen waar u wilt) krijgen van onze sponsor, Rabobank Helmond, een stimuleringspremie. Dus wees er snel bij, want deze actie is beperkt geldig.

Tot ziens in woonzorgcentrum De Ameide.

cliëntenraad De Ameide