Onze kijk op zorg verlenen

Thuis bij Savant Zorg!

Savant verleent zorg zoals u dat wilt en sluit aan bij uw mogelijkheden. Op maat en betrouwbaar. Voorop staan uw welbevinden en wensen. Met onze professionele zorg- en dienstverlening kunt u volop aan het leven blijven deelnemen.

Savant biedt maatwerk. Uw vraag staat immers altijd centraal in onze zorg- en dienstverlening. Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen, uw mogelijkheden en levensstijl.

Oog voor uw zorgbeleving
Onze bevlogen medewerkers hebben oog voor uw beleving van de zorg. Wij zijn betrouwbaar, verbindend en vooruitstrevend. Savant stimuleert actief uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid, zodat u zo lang mogelijk hetgeen blijft doen wat u zelf nog kunt. Daar voelt u zich ongetwijfeld het beste bij!

Zorg verlenen, persoonlijk en volledig
Bij Savant krijgt u prima zorg die is afgestemd op uw situatie. Zo bieden we een breed pakket aan zorg en diensten gericht op uw persoonlijke wensen en eisen. Waarbij we rekening houden met uw kijk op het leven. Daarbij hoort een goede en vertrouwelijke band tussen u en ons. Het werken met kleine zorgteams sluit hier naadloos bij aan.

Koers voor de toekomst
Graag presenteren we u onze ambities voor de komende jaren. Als betrokken zorgorganisatie anticiperen we op de veranderingen in de zorg. In ons koersplan Savant Zorg 2017 – 2020 ‘Samen in beweging’ beschrijven we hoe Savant inspeelt op de ontwikkelingen. Ook leest u hierin waar Savant voor staat, voor wie we er zijn en met wie Savant samenwerkt. Tevens staan onze werkterreinen en rollen toegelicht. Als organisatie is Savant continu in beweging.

We nodigen u van harte uit om het koersplan door te nemen.