Afbeelding bij artikel
Koersplan

Koersplan Savant Zorg 2021-2024

Gepubliceerd: 03-11-2021
Body tekst

We zijn ontzettend trots op de flinke stappen die we gezet hebben in ons vorige koersplan waarbij we al een mooie start hebben gemaakt met verschillende ambities zoals positieve gezondheid en zorgtechnologie. De komende jaren staan we voor grote uitdagingen: een toenemend aantal ouderen, een groeiende vraag naar zorgmedewerkers en een steeds veranderende wereld. Een wereld die we bovendien goed willen achterlaten voor toekomstige generaties. Onze ambities gaan helpen deze uitdagingen aan te pakken. Ook leest u hierin waar Savant voor staat, voor wie we er zijn en met wie Savant samenwerkt.

 

Wat willen we bereiken?

Waar we naar toe willen, hebben we beschreven in onze ambities. De meeste hiervan zijn niet nieuw voor je, want we zijn al met veel zaken bezig. Het is wel fijn om het goed beschreven te hebben, want dat helpt ons om samen dezelfde kant op te gaan. De komende jaren gaan we aan de slag met de volgende ambities:

  • Positieve gezondheid
  • Duurzaamheid
  • Zorgtechnologie
  • Optimale dementiezorg
  • Leren & ontwikkelen

Deze ambities gaan ons helpen ervoor te zorgen dat cliƫnten de beste zorg krijgen en daarin zoveel mogelijk de regie over hun leven hebben. Onze medewerkers hebben hierin de ruimte om de beste keuzes te maken.

 

Meer informatie over ons koersplan vind je op www.savant-zorg.nl/koersplan.