Afbeelding bij artikel
Verpleegster geeft cliënt haar medicijnen

Groot compliment voor medewerkers Savant Zorg

Gepubliceerd: 20-11-2019
Body tekst

De medewerkers van Savant Zorg zijn beloond met een 8,6 als rapportcijfer. Ze hebben deze mooie waardering gekregen van de cliënten van de wijkverpleging. Het laat zien dat Savant Zorg ook in deze drukke tijden goede zorg biedt.  

Marian van Engelenburg, directeur Savant Zorg Thuis is enorm trots: “De behoefte aan zorg groeit en er zijn extra medewerkers nodig. De medewerkers krijgen steeds vaker te maken met cliënten waarbij de problematiek steeds complexer wordt en de zorg dus steeds zwaarder. Dat maakt het extra bijzonder dat de cliënten ons zo goed beoordelen. De cliënten roemen vooral de persoonlijke aandacht en het feit dat ze zich op hun gemak voelen bij onze zorgverleners. Meer dan 80% van de respondenten beveelt onze organisatie zelfs actief aan.”

De kwaliteit van de zorg is door een extern bureau onderzocht via onderzoeksmethode ‘PREM Wijkverpleging’. Sinds maart 2019 is dit onderzoek verplicht voor alle aanbieders van wijkverpleging. Hierin wordt onderzocht hoe cliënten de zorg ervaren en of ze de organisatie aanbevelen bij familie en vrienden.