Afbeelding bij artikel
Zorgmedewerker laat digitaal slot zien

Digitale sloten vervangen zoveel mogelijk sleutelkastjes

Gepubliceerd: 07-07-2021
Body tekst

In appartementencomplexen waar veel thuiszorg wordt geleverd, hangen sleutelkastjes. De zorgmedewerker kan zo’n kastje met een code openmaken en zo de sleutel van de centrale ingang eruit halen. Dit soort sleutelkastjes hangen ook bij verschillende cliënten die zelf niet meer de deur kunnen openmaken. Bij verschillende appartementencomplexen zijn de sleutelkastjes nu vervangen door digitale sloten. De zorgmedewerkers kunnen het digitale slot bij de centrale ingang met een app openmaken.

Savant Zorg heeft hiervoor samengewerkt met de Zorgboog, gemeente Helmond en verschillende woningbouwcoöperaties. Er is de keuze gemaakt voor de digitale sloten van Telelock. Zij hebben al bij veel cliënten van verschillende zorgorganisaties in het land digitale sloten geïnstalleerd.

Mensen die thuis wonen en een sleutelkastje hebben, kunnen deze laten vervangen door een digitaal slot. Zij blijven dan dezelfde sleutel gebruiken als altijd. De zorgmedewerker kan via een app op de telefoon naar binnen gaan.

Wilt u meer weten over de digitale sloten van Telelock? Bekijk dan de website www.telelock.nl . Informatie over de kosten vindt u later deze maand op deze website of nu al via onze Klantenservice.
U kunt natuurlijk ook altijd uw wijkverpleegkundige om meer informatie vragen of u kunt contact opnemen met de klantenservice.