Afbeelding bij artikel
Geestelijk verzorgers stellen zich voor

De geestelijk verzorgers/levenscoaches Mira en Marjan stellen zich voor

Gepubliceerd: 17-06-2021
Body tekst

Graag stellen wij, Mira en Marjan, ons even aan u voor. Dit voorjaar zijn wij beiden gestart als geestelijk verzorger/levenscoach bij Savant en u kunt ons benaderen om zowel individueel en/of groepsgericht te luisteren naar uw verhaal.
 

Mijn naam is Marjan v Bussel, ik ben 59 jaar en woon in Deurne.  Ik heb een onderwijsachtergrond en ruime ervaring in de zorg- en dienstverlening voor mensen met talenten en gaven, zoals ik het zelf altijd zeg als het gaat over mensen met een verstandelijke beperking. Ik ga nu verder als geestelijk verzorger in de mooie en betekenisvolle sector van de seniorenzorg en start in september met de opleiding Theologie en levensbeschouwing. Ik luister graag naar wat u echt belangrijk vindt in het leven, wat zin heeft, en welke begeleiding en ondersteuning bij deze en andere levensvragen helpend kan zijn. In een open gesprek, individueel of in een groep, kan het dan gaan over zorgen en problemen en ook over vreugdevolle zaken.
Ik kijk ernaar uit om een luisterend oor te bieden en samen met betrokkenen een bijdrage te leveren aan een fijne dag. Ik kijk uit naar vele nieuwe ontmoetingen.  

 

Mijn naam is Mira van Oijen ik ben 49 jaar oud en ben woonachtig in Eindhoven. Ik begin in september aan het laatste jaar van de opleiding Theologie en levensbeschouwing in Utrecht. Hiervoor heb ik twee jaar stage gelopen bij het straatpastoraat van de Sint Catherinakerk in Eindhoven. Ik heb een zorgachtergrond, waarin ik vele jaren werkzaam ben geweest in de senioren- zorg. Ik vind dit een waardevolle doelgroep, die door de jaren heen hun eigen ervaring en levensverhaal heeft opgebouwd. Soms is dit levensverhaal iets wat mensen op latere leeftijd nog eens willen vertellen, doorleven of het opnieuw of definitief een nieuwe plaats willen geven in hun leven. Ik luister graag naar uw verhaal om samen te zoeken wat u hiermee wilt. Dat mag religieus zijn, maar dat hoeft niet. Ik zeg maar zo: “Er zijn vele wegen die naar Rome leiden of elders”. Ik wil hier als geestelijk verzorger/ levenscoach graag bij helpen. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten.  

 

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar op GVLC@savant-zorg.nl