Afbeelding bij artikel
Tevreden cliënten wijkzorg

Cliënten wijkzorg erg tevreden over de zorg die ze krijgen

Gepubliceerd: 23-12-2021
Body tekst

De medewerkers van Savant Zorg zijn beloond met een 8,6 als rapportcijfer. Ze hebben deze mooie waardering gekregen van de cliënten van de wijkverpleging. Het laat zien dat Savant Zorg ook in deze lastige tijd goede zorg biedt.  

De kwaliteit van de zorg is door een extern bureau onderzocht via onderzoeksmethode ‘PREM Wijkverpleging’. De cliënten waarderen vooral de persoonlijke aandacht en het feit dat ze zich op hun gemak voelen bij onze zorgverleners. Over het algemeen werd op alle onderdelen hoog gescoord. Het item ‘vaste zorgverleners’ scoorde iets lager met een 8.2. Dit blijft een lastig item vooral in tijden van ziekte rondom corona. We blijven nadenken over hoe we dit verder kunnen verbeteren.
 

Marian van Engelenburg, directeur wijkzorg: “De cliënten waarderen hun tevredenheid over de wijkzorg met het hoge cijfer van een 8.6, wat een prachtig resultaat. Ik wil alle collega’s complimenteren en bedanken voor hun harde werken! Hier mogen we trots op zijn!” 


Sinds maart 2019 is dit jaarlijkse onderzoek verplicht voor alle aanbieders van wijkverpleging. Hierin wordt onderzocht hoe cliënten de zorg ervaren en of ze de organisatie aanbevelen bij familie en vrienden.