Afbeelding bij artikel
De Ameide

Bewoners en medewerkers woonzorgcentrum Savant de Ameide positief getest op coronavirus

Gepubliceerd: 18-01-2021
Body tekst

Bij een aantal medewerkers en zelfstandig wonende bewoners van woonzorgcentrum Savant de Ameide is het coronavirus vastgesteld. Helaas is ook een klein aantal zelfstandig wonende bewoners overleden aan het virus. Daarnaast is er een aantal medewerkers en zelfstandig wonende bewoners met coronagerelateerde klachten. Zij hebben zich laten testen en zijn in afwachting van de uitslag in quarantaine.

Beperk bezoekmomenten
Gezien deze ontwikkeling willen we u vragen om bezoekjes aan Savant de Ameide te beperken. Voor deze locatie en voor al onze andere woonzorgcentra geldt: kom alleen op bezoek als u geen gezondheidsklachten heeft, ook al draagt u een mondkapje. Blijf thuis als u:

- verkouden bent en/of koorts heeft.
een huisgenoot hebt met klachten of die positief getest is op corona.
- zelf positief getest bent op corona en nog gezondheidsklachten heeft.
​​​​​- 
in afwachting bent van de uitslag van een test, ook al heeft u geen klachten.

Onze zorg voor onze bewoners
Savant Zorg hanteert de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dat betekent dat wij onze uiterste best doen om verdere besmetting tegen te gaan. We houden dan ook de gezondheid van cliënten nauwlettend in de gaten. We blijven ons inzetten om uitstekende zorg te verlenen aan onze bewoners.

Omdat het coronavirus nog niet onder controle is, is het wellicht mogelijk dat er de komende tijd meer besmettingen plaatsvinden in woonzorgcentrum Savant de Ameide of in andere woonzorgcentra. Direct betrokkenen worden daar persoonlijk van op de hoogte gebracht.

Heeft u vragen?
Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM of bel met het landelijke informatienummer
0800-1351.