Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van onze locaties plus adresgegevens. Onze locaties hebben diverse functies. In sommige woonzorgcentra kunt u naast wonen bijvoorbeeld ook terecht voor een kop koffie of sociale ontmoetingen. Door middel van icoontjes hebben we aangegeven welke functies u per locatie vindt.

 

Woonzorgcentrum Eetpunt
Wijksteunpunt

Woonzorgcentra

Prettig en sfeervol wonen. In een ruim, comfortabel appartement in één van onze acht woonzorgcentra met fijne professionele zorg op maat. De appartementen zijn modern, sfeervol, ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zodat u zich bij Savant Zorg snel thuis voelt!

alph.11

Woonzorgcentrum Savant Alphonsus

Hoofdstraat 176, 5706 AP Helmond • tel. (0492) 573 600

Sfeervol en comfortabel wonen met professionele zorg binnen handbereik. Dat vindt u bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond ’t Hout ligt op loopafstand van winkels, medisch centrum en apotheek.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant de Ameide

Ameidepark 8, 5701 ZZ Helmond • tel. (0492) 589 500

Midden in het centrum van Helmond ligt woonzorgcentrum Savant de Ameide. In deze gezellige locatie van Savant Zorg woont u heerlijk gerieflijk dichtbij winkels en voorzieningen. Met onze professionele zorg op maat, activiteiten en mooie ruime appartementen voelt u zich hier meteen thuis.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels

Nieuwveld 85, 5702 HW Helmond • tel. (0492) 504 100

In woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels profiteert u volop van veel woongenot. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond is nieuw, modern en sfeervol en volgens de laatste inzichten gebouwd. Met veel daglicht, ruime gangen en mooie kleuren.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof

Hof Bruheze 16, 5704 NP Helmond • tel. (0492) 530 300

Het is prima wonen in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof. Deze moderne woonlocatie van Savant Zorg in Helmond Brouwhuis is van alle gemakken voorzien. Het ruim opgezet complex heeft een schitterende binnentuin en ruime centrale hal met veel daglicht.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant de Lisse

Deken Meijerstraat 1, 5721 BZ Asten • tel. (0493) 329 500

In woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten woont u comfortabel en veilig. U hebt hier alles bij de hand. Goede professionele zorg op maat, leuke activiteiten en mooie appartementen.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië

Heer van Scherpenzeelweg 9, 5731 EG Mierlo • tel. (0492) 502 000

Fijn en kleurrijk wonen met professionele zorg. Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië voelt u zich meteen thuis! De ruime hal van deze prachtige moderne woonlocatie van Savant Zorg in Mierlo is een oase van licht en kleur.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof

Van Lenthof 2, 5671 ET Nuenen • tel. (0492) 572040

In het hart van Nuenen staat een geheel nieuw, royaal woonzorgcentrum voor mensen met dementie. Woonzorgcentrum Savant van Lenthof is een modern gebouw met 30 appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin.

Lees meer

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove

Sonnehove 1, 5711 HA Someren • tel. (0493) 497 111

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove ligt dichtbij winkels en voorzieningen. In deze prachtige ruime woonlocatie van Savant Zorg in Someren woont u mooi centraal en veilig. Met alle gemakken die hierbij horen.

Lees meer

 

Wijksteunpunten

Heeft u vragen over zorg of welzijn of wilt u graag meteen zorg aanvragen? De wijkverpleegkundige van Savant Zorg komt graag bij u langs. U kunt de wijkverpleegkundige ook bezoeken op het wijksteunpunt in uw wijk. Klik hier voor het overzicht van de wijksteunpunten.