Woonzorgcentrum Savant Sonnehove

Mooi centraal wonen

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove ligt dichtbij winkels en voorzieningen. In deze prachtige ruime woonlocatie van Savant Zorg in Someren woont u mooi centraal en veilig. Met alle gemakken die hierbij horen.

Bij Savant Sonnehove krijgt u professionele zorg op maat in onze ruime en comfortabele appartementen. Opvallend is het grote u-vormige buitenplein waar u van veel daglicht geniet. Bovendien kunt u altijd gezellig komen tafelen in het sfeervolle restaurant.

Aangenaam en comfortabel
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Sonnehove. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Sonnehove altijd aangenaam en comfortabel.

Beleef het bij Savant Sonnehove
Niet alleen in Savant Sonnehove is er door de vele faciliteiten en activiteiten van alles te beleven. Savant Sonnehove heeft een kapper, pedicure, kerk en een winkel in eigen huis. Tegenover het woonzorgcentrum ligt cultureel centrum De Ruchte. Voor als u zin heeft om u eens buiten de deur te ontspannen.

Proef de sfeer in Savant Sonnehove
Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour Savant Sonnehove

Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant Sonnehove, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u een bezoek brengen aan Savant Sonnehove. U bent van harte welkom op Sonnehove 1, 5711 HA in Someren.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: