Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië

Fijn en kleurrijk wonen

Fijn en kleurrijk wonen met professionele zorg. Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië voelt u zich meteen thuis! De ruime hal van deze prachtige moderne woonlocatie van Savant Zorg in Mierlo is een oase van licht en kleur.

Het gebouw ligt aan een groot groen en rustig plein. Binnen Savant Hof van Bethanië heerst een prettige sfeer en krijgt u zorg op maat. Niet alleen van Savant maar naar wens ook van andere organisaties. Ons woonzorgcentrum heeft namelijk alle zorg onder één dak zoals een huisartsencentrum, paramedisch centrum, apotheek, pedicure en kapper.

Aangenaam en comfortabel
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Hof van Bethanië. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant Hof van Bethanië gewoon altijd aangenaam en comfortabel.

Leuke activiteiten
Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning in ons woonzorgcentrum. Regelmatig houden we leuke activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Zodat u volop van het leven kunt genieten! Zo bevindt zich tussen Savant Hof van Bethanië en het Franciscanessenhof De Beweegtuin. Een plaats waar u, indien gewenst onder begeleiding, kunt bewegen op verschillende toestellen. Goed voor sterkere spieren en soepelere gewrichten en bovendien ook nog eens heel gezellig!

Proef de sfeer in Savant Hof van Bethanië
Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour Savant Hof van Bethanië

Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant Hof van Bethanië, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u een bezoek brengen aan Savant Hof van Bethanië. U bent van harte welkom op de Heer van Scherpenzeelweg 9, 5731 EG in Mierlo.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: