Woonzorgcentrum Savant de Lisse

Comfortabel en veilig wonen

In woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten woont u comfortabel en veilig. U hebt hier alles bij de hand. Goede professionele zorg op maat, leuke activiteiten en mooie appartementen. 

Op het grote, sfeervolle open binnenplein van deze moderne en ruime woonlocatie van Savant Zorg kunt u elke dag volop genieten. Binnen Savant de Lisse heerst een prettige sfeer en krijgt u persoonlijke verzorging. Bovendien zit u overal dichtbij – kerk, winkels en het park bevinden zich op loopafstand. Zo maken we het u gemakkelijk.

Gerieflijk en aangenaam
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Lisse. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Dus ook als u een lichamelijke beperking heeft. Met onze deskundige verpleeghuiszorg voor mensen met een lichamelijke beperking woont u in Savant de Lisse gewoonweg aangenaam en gerieflijk.

Leuke activiteiten
Natuurlijk ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning in ons woonzorgcentrum. Regelmatig houden we leuke activiteiten in het mooie, ruime restaurantgedeelte aan de voorzijde van het gebouw. Zodat u met volle teugen kunt genieten! Ook vindt u bij Savant de Lisse een kapper en pedicure en bovendien kunt u genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Proef de sfeer in Savant de Lisse


Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant de Lisse, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u een bezoek brengen aan Savant de Lisse. U bent van harte welkom op de Deken Meijerstraat 1, 5721 BZ in Asten.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: