Woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels

Veilig en sfeervol wonen

In woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels profiteert u volop van veel woongenot. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond is nieuw, modern en sfeervol en volgens de laatste inzichten gebouwd. Met veel daglicht, ruime gangen en mooie kleuren. 

Door ruime appartementen, een eigen restaurant en de nabij gelegen winkels en voorzieningen voelt u zich meteen thuis. Uw wens voor professionele zorg op maat in een mooie, veilige ambiance gaat dus helemaal in vervulling. 

Leuke activiteiten
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Eeuwsels, zoals appartementen met intensieve zorg of kleinschalig wonen in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving.  Tevens kunt u in Savant de Eeuwsels gebruik maken van allerlei faciliteiten en deelnemen aan diverse leuke activiteiten. Ons woonzorgcentrum levert ook zorg en diensten aan de huurders van het naastgelegen wooncomplex. Zodat u met onze professionele zorg ook zelfstandig kunt wonen!

Proef de sfeer in Savant de Eeuwsels
Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour Savant de Eeuwsels

Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant de Eeuwsels, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u, nadat u een afspraak heeft gemaakt via de Klantenservice, een bezoek brengen aan Savant de Eeuwsels. U bent van harte welkom op Nieuwveld 85, 5702 HW in Helmond.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: