Woonzorgcentrum Savant de Ameide

Gerieflijk wonen 

Midden in het centrum van Helmond ligt woonzorgcentrum Savant de Ameide. In deze gezellige locatie van Savant Zorg woont u heerlijk gerieflijk dichtbij winkels en voorzieningen. Met onze professionele zorg op maat, activiteiten en mooie ruime appartementen voelt u zich hier meteen thuis.

Naast een prettige sfeer biedt Savant de Ameide u nog iets extra’s. Omdat het een hoog gebouw is met maar liefst veertien etages, heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast kunt u genieten van de wekelijkse markt op het grote plein voor ons woonzorgcentrum.

Gezelligheid en ontspanning
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant de Ameide. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement met zorg in de buurt tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Bovendien is ons woonzorgcentrum van alle gemakken voorzien zoals een restaurant, huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, kapper en pedicure. Uiteraard ontbreekt het niet aan gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten waaraan u kunt meedoen. Ook kunt u genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Proef de sfeer in Savant de Ameide
Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.

Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour Savant de Ameide

NB Vanwege de privacy van onze bewoners ziet u in het filmpje bijna geen mensen in beeld.

 

Kom eens langs
Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant de Ameide, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u, nadat u een afspraak heeft gemaakt via de Klantenservice, een bezoek brengen aan Savant de Ameide. U bent van harte welkom op: Ameidepark 8, 5701 ZZ in Helmond.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: