Woonzorgcentrum Savant Alphonsus

Sfeervol en comfortabel wonen

Sfeervol en comfortabel wonen met professionele zorg binnen handbereik. Dat vindt u bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond ’t Hout ligt op loopafstand van winkels, medisch centrum en apotheek. 

Binnen Savant Alphonsus heerst een prettige leefomgeving waar u zorg op maat ontvangt. Bovendien heeft u de keuze uit een groot aantal faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van smakelijke maaltijden in het gezellige restaurant.

Volop gezelligheid
Savant biedt verschillende vormen van zorg in en vanuit Savant Alphonsus. Van zelfstandig wonen in uw eigen appartement waar zorg in de buurt is tot intensieve zorg in een zeer veilige en afgeschermde woonomgeving. Zowel voor kort als voor lang verblijf. Bovendien is er volop gezelligheid en ontspanning door de vele leuke activiteiten. Want fijn wonen met de juiste zorg is heerlijk!

Proef de sfeer in Savant Alphonsus

Bent u benieuwd hoe de woonzorgcentra van Savant Zorg er van binnen uitzien? Wilt u weten hoe de sfeer en inrichting is? Of over welke ruimtes een locatie beschikt? Maak dan eens virtueel een tour door een locatie van Savant.  Bij de keuze voor een woonzorgcentrum is een goed gevoel bij de locatie belangrijk. Om u alvast kennis te laten maken met onze woonzorgcentra, kunt u een virtuele locatie-tour maken. Via deze rondgang kunt u de diverse ruimtes, zoals het restaurant, buitenruimtes en appartementen in de locatie bekijken. Zo krijgt u een beeld van de binnenzijde en buitenzijde van de locatie. Uiteraard bestaat er daarnaast nog altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van een persoonlijke rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Virtuele tour woonzorgcentrum Savant Alphonsus

Virtuele tour Savant Alphonsus

NB Vanwege de privacy van onze bewoners ziet u in het filmpje bijna geen mensen in beeld.

Kom eens langs
In sommige woonzorgcentra geldt een wachtlijst. Als u informatie wilt over de beschikbaarheid bij Savant Alphonsus, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice. Ook kunt u, nadat u een afspraak heeft gemaakt via de Klantenservice, een bezoek brengen aan Savant Alphonsus. U bent van harte welkom op: Hoofdstraat 176, 5706 AP, in Helmond.

Vraag direct zorg of advies aan
Neem vandaag nog contact met ons op voor zorg, vragen of een vrijblijvend advies: