Woonzorgcentrum Savant van Lenthof

Veilig en vertrouwd wonen voor mensen met dementie

Moderne huurappartementen met zorg in Nuenen

In het centrum van Nuenen opende Savant van Lenthof onlangs haar deuren. Dit mooie, nieuwe woonzorgcentrum biedt mensen met dementie maximale bewegingsvrijheid binnen een beschermde leefomgeving. Een thuis dat geborgen en vertrouwd voelt. Met 24 uur per dag deskundige zorg in de nabijheid.

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof is ingericht volgens de nieuwste inzichten. Het is een modern gebouw met 30 appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin. Als bewoner huurt u er zelf een appartement met een woonomgeving die past bij uw situatie. U woont er zelfstandig met 24 uur per dag deskundige zorg in de nabijheid.

Aantrekkelijk wonen
Het nieuwe, stijlvolle woonzorgcentrum biedt ruime eenpersoonsappartementen (circa 48 m²) die van alle gemakken voorzien zijn. U heeft uw eigen appartement, waar u uiteraard ook altijd uw familie kunt ontvangen. In de gezellige gemeenschappelijke ruimtes kunt u ook mensen ontmoeten. Het hele woonzorgcentrum staat tot uw beschikking. Elke ruimte heeft een eigen sfeer, waardoor deze makkelijk te herkennen zijn.

De huurprijzen van de appartementen liggen boven de huurgrenstoeslag. Naast de huur betaalt u servicekosten en kunt u gebruik maken van tal van gemaksdiensten. Tarieven voor huur en service kunt u opvragen bij onze Klantenservice. De zorg die u nodig heeft, wordt (geheel of gedeeltelijk) betaald uit de Wet langdurige zorg (Wlz).

De allerbeste zorg
Naast een beschermde woonomgeving biedt Savant hier professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Onze betrokken medewerkers geven u op uw verzoek de beste zorg. Uw welzijn en wensen staan hierbij voorop. De zorg van familieleden en andere mantelzorgers wordt in het woonzorgcentrum gewoon voortgezet. Onze medewerkers kunnen naar wens aanvullende zorg verlenen.

Welzijn en welbevinden
Kenmerkend voor wonen bij Savant van Lenthof is de aandacht voor uw welzijn en welbevinden. Ons streven is dat u uw leven kunt voorzetten zoals u dat gewend bent. U zult daarom zowel binnen het woonzorgcentrum als buiten in de tuin maximale bewegingsvrijheid ervaren. Ook houdt u zoveel mogelijk de regie over uw eigen leven. De voorzieningen en activiteiten zijn hier op afgestemd. Zorg, ondersteuning en activiteiten bieden we altijd in samenspraak met u en uw mantelzorger en/of familie.

Heeft u interesse of wilt u meer weten?
Neem dan contact op met onze Klantenservice. Welke zorg u precies zult krijgen in het woonzorgcentrum is afhankelijk van uw situatie en uw zorgindicatie. Onze medewerkers van de Klantenservice kunnen u aangeven hoe u deze zorgindicatie kunt aanvragen.

Wilt u zich inschrijven voor een appartement? Vul dan het inschrijfformulier in. Dit is gratis en vrijblijvend. U verplicht zich nergens toe.

Onze Klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur via (0492) 572 000. Een e-mail sturen kan ook naar klantenservice@savant-zorg.nl.

U vindt deze locatie op: Van Lenthof 2, 5671 ET, Nuenen (aan de Kerkstraat).