Prettig en sfeervol wonen. In een ruim, comfortabel appartement in één van onze zeven woonzorgcentra met fijne professionele zorg op maat. De appartementen zijn modern, sfeervol, ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zodat u zich bij Savant Zorg snel thuis voelt!
In de ontmoetingscentra van Savant Zorg komt u dagelijks mensen tegen die net als u een fijne tijd willen hebben. Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn. Bij een leuke activiteit, tijdens een heerlijke maaltijd in het restaurant of gewoon bij een lekker kopje koffie.

 

Ontmoetingscentrum De Ark

Dorpsstraat 29
5708 GC Helmond
tel. (0492) 474 494

Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn. Bij een leuke activiteit, tijdens een heerlijke maaltijd in het restaurant of gewoon met een lekker kopje koffie. In ontmoetingscentrum Savant de Ark komt u dagelijks mensen tegen die net als u een fijne tijd willen hebben.

Ontmoetingscentrum Rozenhof

Rozenhof 43
5701 GB Helmond
tel. (0492) 544 410

Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn. Bij een leuke activiteit, tijdens een heerlijke maaltijd in het restaurant of gewoon met een lekker kopje koffie. In ontmoetingscentrum Savant Rozenhof komt u dagelijks mensen tegen die net als u een fijne tijd willen hebben.

Ontmoetingscentrum Zonnetij

Heindertweg 87
Aarle-Rixtel
Tel. (0492) 778 520

Elkaar ontmoeten en gezellig samenzijn. Bij een leuke activiteit, tijdens een heerlijke maaltijd in het restaurant of gewoon met een lekker kopje koffie. In ontmoetingscentrum Savant Zonnetij komt u dagelijks mensen tegen die net als u een fijne tijd willen hebben.

Woonzorgcentrum Savant Alphonsus

Hoofdstraat 176
5706 AP Helmond
tel. (0492) 573 600

Sfeervol en comfortabel wonen met professionele zorg binnen handbereik. Dat vindt u bij woonzorgcentrum Savant Alphonsus. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond ’t Hout ligt op loopafstand van winkels, medisch centrum en apotheek.

Woonzorgcentrum Savant de Ameide

Ameidepark 8
5701 ZZ Helmond
tel. (0492) 589 500

Midden in het centrum van Helmond ligt woonzorgcentrum Savant de Ameide. In deze gezellige locatie van Savant Zorg woont u heerlijk gerieflijk dichtbij winkels en voorzieningen. Met onze professionele zorg op maat, activiteiten en mooie ruime appartementen voelt u zich hier meteen thuis.

Woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels

Nieuwveld 85
5702 HW Helmond
tel. (0492) 504 100

In woonzorgcentrum Savant de Eeuwsels profiteert u volop van veel woongenot. Deze mooie woonlocatie van Savant Zorg in Helmond is nieuw, modern en sfeervol en volgens de laatste inzichten gebouwd. Met veel daglicht, ruime gangen en mooie kleuren.

Woonzorgcentrum Savant de Lisse

Deken Meijerstraat 1
5721 BZ Asten
tel. (0493) 329 500

In woonzorgcentrum Savant de Lisse in Asten woont u comfortabel en veilig. U hebt hier alles bij de hand. Goede professionele zorg op maat, leuke activiteiten en mooie appartementen.

Woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië

Heer van Scherpenzeelweg 9
5731 EG Mierlo
tel. (0492) 502 000

Fijn en kleurrijk wonen met professionele zorg. Bij woonzorgcentrum Savant Hof van Bethanië voelt u zich meteen thuis! De ruime hal van deze prachtige moderne woonlocatie van Savant Zorg in Mierlo is een oase van licht en kleur.

Woonzorgcentrum Savant Rivierenhof

Hof Bruheze 16
5704 NP Helmond
tel. (0492) 530 300

Het is prima wonen in woonzorgcentrum Savant Rivierenhof. Deze moderne woonlocatie van Savant Zorg in Helmond Brouwhuis is van alle gemakken voorzien. Het ruim opgezet complex heeft een schitterende binnentuin en ruime centrale hal met veel daglicht.

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove

Sonnehove 1
5711 HA Someren
tel. (0493) 497 111

Woonzorgcentrum Savant Sonnehove ligt dichtbij winkels en voorzieningen. In deze prachtige ruime woonlocatie van Savant Zorg in Someren woont u mooi centraal en veilig. Met alle gemakken die hierbij horen.

Woonzorgcentrum Savant van Lenthof

In het hart van Nuenen staat een geheel nieuw, royaal woonzorgcentrum voor mensen met dementie. Woonzorgcentrum Savant van Lenthof is een modern gebouw met 30 appartementen, verschillende gemeenschappelijke ruimtes en een fraaie tuin.

Bekijk locaties in overzicht