Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website, waarop elke cliënt of naaste een waardering over de zorg kan achterlaten. Door dit te doen, brengt u samen met andere cliënten de kwaliteit van de zorg in kaart.

De gebundelde waarderingen geven inzicht in de kwaliteit zoals mede-cliënten die ervaren. Het helpt u én anderen om een gerichte keuze te maken uit het zorgaanbod.

Ook Savant heeft baat bij uw waardering op Zorgkaart Nederland: we krijgen meer zicht op onze prestaties en kunnen daarmee onze zorg en dienstverlening nog beter afstemmen op uw wensen.

Enkele cijfers van Zorgkaart Nederland van Savant Zorg:

Hieronder ziet u de waardering voor Savant Zorg als organisatie zoals die op dit moment is. Als u hieronder in de figuur op ‘Savant Zorg’ klikt of naar de website van Zorgkaart Nederland gaat, kunt u ook de cijfers per locatie bekijken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSavant Zorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Wat doet Savant Zorg met de waarderingen?
Wanneer een waardering op Zorgkaart Nederland wordt achtergelaten, krijgen direct betrokkenen, een email-alert. Op deze manier kan Savant Zorg direct monitoren wat de tevredenheid is van u of uw naasten en waar verbeteracties nodig zijn. De waarderingen geven Savant Zorg handvatten om voortdurend alert te zijn en te blijven op een zo hoog mogelijk kwaliteit van zorg.