Leren en werken aan kwaliteit

Savant is op weg naar zelfstandige teams. Veel collega’s zetten momenteel de eerste stappen op dit gebied. Verzorgenden Loes en Esther van het nieuwe Savant van Lenthof uit Nuenen vertellen over hun jonge team. In het begin is het wennen om te werken in een zelfstandig team, maar Loes leert hier veel van. De medewerkers doen alle teamtaken zelf, vertelt Esther en dit vergt flexibiliteit. In het team ervaren ze dat verschillende kwaliteiten zijn samengebracht.

Savant Zorg neemt de vraag van de cliënt als uitgangspunt en heeft oog en respect voor zijn of haar achtergrond. Onze medewerkers tonen zich betrokken bij de cliënt en verkennen met de cliënt de eigen mogelijkheden en de mogelijkheden van de mantelzorg en overige informele zorg. Ook worden de mogelijkheden van zorgtechnologie onderzocht als dat past bij de vraag.

Savant gelooft in de eigen kracht van de medewerkers. Zij nemen als professionals zelf verantwoordelijkheid voor hun handelen en hun duurzame inzetbaarheid. Savant geeft de medewerkers daarvoor zoveel mogelijk regelruimte en ruimte om hun talenten te ontwikkelen.. Zij werken vanuit de kernwaarden die centraal staan in de omgang met onze cliënten: betrouwbaar, verbindend en vooruitstrevend.

> Klik hier voor meer informatie over:

  • Het leer- en ontwikkelbeleid van Savant
  • Savant als een erkend leerbedrijf
  • Kwaliteitsregister V&VN
  • (Passende) Personeelssamenstelling