Keurmerken en erkenningen

De waardering van cliënten en medewerkers is belangrijk. Wanneer onafhankelijke instanties een keurmerk of erkenning geven aan onze- zorg en dienstverlening is dat een compliment voor iedereen die zich inzet bij en voor Savant.

Tekst

Waarborgzegel fixatievrije zorginstelling

Als eerste zorgorganisatie in de regio heeft Savant Zorg het driesterren waarborgzegel Fixatievrije zorginstelling behaald. Het certificaat waarborgt dat vrijheid beperkende maatregelen tot een minimum worden beperkt. Het waarborgzegel van Innovatiekring Dementie geldt voor alle locaties van Savant Zorg. Hiermee garandeert Savant Zorg optimale bewegingsvrijheid voor cliënten met dementie.

 

ISO

Kwaliteit zit in de haarvaten van onze organisatie. Dat merkt u bijvoorbeeld in de dagelijkse zorg. Deze is helemaal afgestemd op uw wensen en eisen. Door het ISO certificaat werken we voortdurend aan kwaliteitsverbetering van de zorg- en dienstverlening. Zodat u alleen het beste krijgt!

 

Bij Savant Zorg bent u verzekerd van de beste zorg- en dienstverlening! Een garantie is het ISO certificaat 9001 dat staat voor een hoge kwaliteit van de geleverde zorg. Niet alleen staan bij Savant uw wensen en behoeften centraal maar verbeteren we ook continu onze zorg- en dienstverlening. Het ISO certificaat is telkens drie jaar geldig.

 

Daarnaast wordt onze organisatie elk jaar opnieuw uitgebreid getoetst of we nog voldoen aan de ISO-eisen. Zo houdt Savant zorg voortdurend de vinger aan de pols en werken we elke dag aan kwaliteit en kwaliteitsverbetering voor al onze klanten in onze woonzorglocaties en in de wijk.

 

Mantelzorgerkenning

Savant heeft de WERK & Mantelzorg Erkenning. Dat is een erkenning voor organisaties die de combinatie werk en mantelzorg goed mogelijk maken voor hun werknemers en een mantelzorgvriendelijk beleid hebben.

 

We maken het thema werk en mantelzorg bespreekbaar, geven inzicht in de wettelijke verlofregelingen waar mantelzorgers gebruik van kunnen maken en flexibel zijn in het bieden van maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan flexibele werktijden, zorgtaken regelen onder werktijd en de mogelijkheid krijgen om het werk onverwachts te onderbreken.