Kernwaarden

Savant Zorg neemt de vraag van de cliënt als uitgangspunt en heeft oog en respect voor zijn of haar achtergrond. Onze medewerkers tonen zich betrokken bij de cliënt en verkennen met de cliënt de eigen mogelijkheden en de mogelijkheden van de mantelzorg en overige informele zorg. We denken na over hoe we het leven van mensen mooi en waardevol kunnen maken, en we voeren het ook uit. We durven te experimenteren om beter te worden. Hierbij houden we altijd in ons achterhoofd dat het team en de organisatie ervan moeten leren. 

Tekst

Savant gelooft in de eigen kracht van de medewerkers. Zij nemen als professionals zelf verantwoordelijkheid voor hun handelen en hun duurzame inzetbaarheid. Savant geeft de medewerkers daarvoor zoveel mogelijk regelruimte en ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Zij werken vanuit de kernwaarden die centraal staan in de omgang met onze cliënten: betrouwbaar, verbindend en vooruitstrevend.

Linker kolom

 

 

 

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Middelste kolom

 

 

Verbindend

Verbindend

 

Rechter kolom
Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Citaat

“Savant geeft mij de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen. Toen we als team het idee hadden om bij mensen thuis, bloedtransfusies uit te voeren, kon ik direct aan de slag om die plannen uit te voeren. Hierdoor hoeven mensen minder vaak naar het ziekenhuis”

Citaat bijschrift
Ellen, gespecialiseerd verpleegkundige